Sep 26, 2013

Siis Kuka!??!

Olen nyt vajaa viikon verran pitänyt blogiani täällä bloggerin puolella. Osa teistä sivulle eksyneistä on varmaankin käynyt katsastamassa Minä & Blogi sivun, jossa on tietoa minusta.
Kuitenkaan en usko, että "tietosivu minusta" antaa hirveesti osviittaa siitä mimmonen mä oon....


...Olen siis 17-vuotias opiskelija nuorukainen, joka on hurahtanut bloggaamiseen puolisen vuotta sitten Wordpressin puolella.Harrastan karatea, tykkään hyvästä/erikoisista ruuista, juoksen erinäisissä tapahtumissa... Haluasin päästä opiskelemaan lukion jälkeen muotoilua .. jajaja... Nii no siinähän tuli oikein tietopläjäys siitä mimmon mä olen. 

Jos tämmösen nuorukaisen postaukset kiinnostaa ni vieressä on seuraa nappula :)
No comments

Post a Comment

© Jere Viinikainen | Photographer
Maira Gall