May 22, 2014

NATURE

Lukuvuoden viimeinen koeviikko on nyt puolessa välin ja jäljellä onkin enää muutama hassu koulunpenkillä vietettävä tunti! Aikalailla tasan viikon päästä on todistus saatu käteen ja kymmen viikon vapaus alkanut. Viime päivinä olen viettänyt paitsi paljon aikaa koulukirjojen ääressä, niin myös tuolla ulkona auringon paisteessa. Auringon lämmittäessä kasvoja ja koeviikkostressin painaessa mieltäni olen taas vaihteeksi möyrinnyt tuolla pihamaalla kuvaillen tuota kukaansa puhkeavaa luonto. Pakko sanoa että kyllä mä vaan oon niin kesäihminen ku olla ja voi. Mites te, tykkäättekö te kesästä vai talvesta enempi?

WP_20140520_10_13_50_Pro


WP_20140520_10_09_55_Pro
WP_20140520_10_09_28_Pro

WP_20140520_10_08_39_Pro

WP_20140520_10_07_08_Pro

Yksi suurimmista asioista mitä tämä bloggaaminen on mun elämääni tuonut on hetkestä nauttiminen. Mä olen tän kautta oppinut ihan uudella tavalla avaamaan silmäni niille arjen pienille iloille ja nauttinut elämästäni. Olen ikuistanut vuodenaikoja kuviksi. Olen tutkaillut elämää ruohonjuuritasolla. Olen nähnyt ja kokenut paljon. Ja mikä parasta se kaikki mitä vuoden aikana on tapahtunut löytyy täältä. Se kaikki löytyy päiväkirjamaisesti netin syövereistä. Se kaikki on ulottuvillani koko ajan ja voin aina palata menneisyyteen muistelemaan vanhoja. Ja sen lisäksi, että mä pääsen niitä muistelemaan, niin mä jaan ne teidän kanssa. Mä jaan ne ihan mahtavien ihmisten kanssa, jotka tukevat mua pahoina hetkinä ja kommentoivat pohdiskeluitani ihan älyttömän upeilla kommenteilla!

WP_20140520_10_07_29_Pro


WP_20140520_10_06_48_Pro


10 comments

 1. Olipas mukavaa törmätä blogiisi! Jostain syystä yllätyin, että myös nuoret miehet harrastavat tällaista valokuvailua :D Heh, pitäis varmaan pyöriä enemmän myös uusien ihmisten blogeissa. Mutta jään seurailemaan! Mielenkiintoista lueskella miespuolisen ajatuksia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämmöset kommentit piristää päivää kummasti! Kiitos sulle ja kiva että tykkäät :)

   Delete
 2. Toi viimenen kuva on upee😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, se on kanssa yksi mun lemppareista ;)

   Delete
 3. ihania kuvia! Kiva et pojatki kirjottelee ja kuvailee :) kesäfiilis <3

  ReplyDelete
 4. Senlisäks että kuvaat hyvin, niin kirjotat myös tosi selkeesti ja kivasti! Voin niin samaistua tohon kohtaan, missä kerrot miten bloggaamisen kautta oot oppinut elämään hetkessä:) se tässä bloggaamisessa varmaan parasta onkin!

  http://elli-amanda.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, että kuvien lisäksi myös mun höpinöistä nautitaan!
   Ja tuin hetkessä elämisen on kyllä toden teolla huomannut tämän vuoden sisällä ja ihana kuulla etten ole ainoa, jolla tällaisia tuntemuksia on :)

   Delete
 5. Anonymous5/28/2014

  Hej sä oot tosi hyvä kuvailemaan! Törmäsin sun blogiis vahingossa ja yllätyin ilosesti:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja kiva kuulla että eksyit tänne ;)

   Delete

© Jere Viinikainen | Photographer
Maira Gall