Jul 1, 2014

BIRTHDAY!

Hellurei!

Tasan 18 vuotta sitten meikäläinen näki ensimmäistä kertaa tämän upean maailman. Siitä asti olen oppinut tästä maailmasta. Olen päässyt tutustumaan Suomen "lämpimiin" kesiin, poltellut ihoani saunassa, alottanut opiskeluni... Näihin vuosiin on mahtunut ihan älyttömästi kaikkee. Mä oon tutustunut näitten vuosien aikana ihmisiin. Mä oon tutustunu itteeni!

WP_20140630_16_40_11_Pro

Koska meikäläinen lähtee huomenna valloittamaan tuota lätäkön toisella puolella sijaitsevaa isoa omenaa ja tämä päivä on pyhitetty pakkailulle, niin eilen päästiin partyjen makuun. Iltapäivästä meillä kävi muutamia läheisiä sukulaisia syömässä ja kahvittelemassa ja sitten illalla oli aika lähteä kavereiden kanssa tutustumaan Hyvinkään yöelämään ja toteamaan, ettei se ole yhtään opiskelijapudjetille sopivaa.

WP_20140630_17_51_12_Pro

Ja mikä parasta, niin nyt 18 vuoden jälkeen mä voin vihdoin ja viimein ostaa itselleni tähtisädetikkuja uutena vuotena ja paukkuserpentiiniä vappuna... -Tätä mä oon odottanu!P.S. Matkalta on näillä näkymin ilmestymässä joitakin postauksia ja matkan jälkeen mulla on suunnitteilla pieni ylläri teidän päänmenoksi, joten pysykäähän kuulolla. Varmin tapa seurailla meikäläisen matkaa on Instagram ja sieltähän mut löytää: @jereviin

1 comment

  1. Hei! Pääsit viiden parhaan blogin joukkoon blogissani:)
    laukkoexmess.blogspot.fi

    ReplyDelete

© Jere Viinikainen | Photographer
Maira Gall