Mar 17, 2017

SUOSI SUOMALAISTAPHOTOS: Sara Ollila
                                                                   
WEARING:
SUNNIES: Ivana Helsinki x Specsavers
SWEATER: All Saints
JEANS: Cheap Monday
JACKET: Calvin Klein
SHOES: Nike
(*saatu)
                                                                   

Suomalaisuuden suosiminen tuntuu erityisesti vihannesosastolla olevan monille arkipäivää, mutta entäs sitten kun siirrytään sieltä ruokakaupasta muodin maailmaan. Vaikka nykyisin monet yritykset ovat siirtäneet tuotantonsa ulkomaille edullisemman työvoiman takia, on suunnittelu ja muotoilu jätetty usein kuitenkin koto-Suomeen ammattilaisten hoidettavaksi. Vaikket siis välttämättä saisikaan täysin Suomessa tuotettua vaatekappaletta, tai asustetta, voit kuitenkin päätöksilläsi tukea Suomalaista yrittäjyyttä valitsemalla tuotteen, jonka työn juuret ovat osin tai kokonaan lähellä sinua.

Minuun otti hiljattain yhteyttä Anthony North Watches niminen startup-yritys, josta udeltiin, olisiko minulla mielenkiintoa lähteä yhdistämään heidän kelloaan tyyliini sopivaksi. Tätä yhteydenottoa lukiessani pidin jo salaa sormia ristissä sen suhteen, että myös heidän nettikauppa ja valikoima tekisi minuun vaikutuksen, sillä mikä olisikaan hienompaa kuin päästä omalla tekemisellään olemaan osana Helsinkiläisen yrityksen tarinaa. Yhteistyömme eteni vauhdilla, upea kello saapui parissa päivässä ja nyt tämä tyylikäs asuste löytyy koristamasta rannettani. Musta ei petä ikinä, vai mitä mieltä te olette tän kertaisesta asusta?


6 comments

 1. Tyylikäs ja simppeli asu toimii kyllä aina!


  https://worldisyourrunway.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin samaa mieltä, kiva kuulla, että iskee suhunkin :)

   Delete
 2. Toi on kyl nii totta et heti ku sanotaan "suosi suomalaista" niin tulee mieleen perus ruokakauppa, mut kyl suomalaiset muutakin tekee kun kasvattaa porkkanoita tai teurastaa lehmiä. Itelle on ollut vaan aina vaikeeta löytää suomalaisia vaatteita sekä asusteita jotka näyttäis silmään hyvältä ja hinnaltaan olis sopivia.
  Btw upea asukoknaisuus ja toi kello täydentää kyl sun tyyliä tosi hyvin :)

  https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämäkin on kyllä harmillisen totta, paljon useammin haluaisin itsekin tukea suomalaista pukeutumiseni suhteen, mutta monesti se hintalapun summa vaan ohjaa valintoja.

   No eikös, se on kyllä magee ja simppeli kello! :)

   Delete
 3. Hyvännäkönen kello ja kuvat! Plus tietty peukku suomalaisuudesta 👌🏼

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljo, niin kiva kuulla et näist kuvista tykkäillään, onnistu nimittäin omastakin mielestä erityisen hyvin ja kiitos kuuluu ehdottomasti kuvaajana toimineelle Saralle! :)

   Delete

© Jere Viinikainen | Photographer
Maira Gall