Dec 22, 2017

TÄTÄ ON MUN ARKI - MY WEEK - VIDEOViime viikon maanantaina - tai oikeastaan sitä edeltävänä yönä kun en meinannut saada unta - sain idean napata teidät koko viikoksi mukaan meikäläisen arkeen. Toisin kuin My Day -videoilla, tällä kertaa oli oikeasti aika avata esirippua mun arkeen ja päästää teidät jälleen astetta lähemmäs sitä oikeaa mua. 

Näin viikon kuvailun jälkeen on jännä huomata itsekin, miten työhön keskittyvää mun elämä tällä hetkellä on. Vuonna 2017 oon tehnyt enemmän töitä valokuvauksen parissa kuin ikinä ennen ja nyt vuoden kiireisimpänä aikana se kyllä välittyy myös videolta, kun läppäri tuntuu olevan koko ajan auki, eikä yöunista ole joinain öinä tietoakaan. Toisaalta tää on se mistä mä nautin, tää on se mikä on mun elämää...

No comments

Post a Comment

© Jere Viinikainen | Photographer
Maira Gall