Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

30.9.2013

Viikonloppu Tarnalassa

Aivan mahtavaa syksyistä maanatai päivää!


Meikän viikonloppu vierähtii jälleen toiminallisissa merkeissä tuolla itä-suomen Tarnalassa. Jos paikka ei ole tuttu niin täältä vähä lisäinffoo.

Matka alkoi perjantaina vajaa 4 tunnin junamatkalla, Hyvinkäältä Parikkalaan. Parikkalassa jouduinkin sitten odottelemaan vielä 1.5h kyytiä mökille. Aika hitaasti tuppasi aika kulkemaan, kun puhelimen akku simahti ja kaupungissa, tai no oikeastaan kylässä ei juuri mitään ole (s-market ja muuta pikku kauppa löytyy).
Mutta mitäs mä siellä korvessa tein?!?
Isukkini on ostanut sieltä itselleen vajaa 200 vuotiaan hirsimökin/talon, ja nyt oli sitten minun vuoro päästä kunnostustöihin :D ... Kaikkiaan paikka oli aika mukava, vaikka olenkin enempi kaupunkilaistyyppiä. Viikonlopun aikana ehdittiin tutkia tomtin rajata ja metsiköt, saunoa, ulkoilla ja tietenkin vaan olla! Viime viikolla alkanut koeviikko jatkuu vielä keskiviikkoon asti, joten piti muistaa myös pänttäillä.

Viikonlopun aikana myös huomasi, kuinka puhelin ja netti ovat nykypäivänä tärkeitä (siellä korvessa kun ei netti tahtunut toimia...).SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti