Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

15.10.2013

Kauhea kuvakriisi

Olen koko päivän rampannut tietokoneella päivittelemässä blogiani, tai no oikeastaan sen ulkoasua ja vielä tarkemmin kuvia. Kun siirsin blogini bloggeriin halusin tehdä siitä kliinin ja poistaa kaiken ylimääräisen. Kuitenkin ajan myötä olen huomannut, että siitä on tullut ihan liian yksinkertainen, eikä se näytä minulta. Pikkuhiljaa blogini ulkoasu on muuttunut enemmän minunnäköisekseni lukuunottamatta niitä kuvia!

Tuntuu ettei mikään kuva ole sopivan kokoinen/värinen/siinä ei ole sopivaa tunnelmaa tai jotenkin se ei vaan istu tänne. Tänään sain pengottua niiden satojen tai tuhansien kuvien joukosta muutaman, jotka miellyttivät silmää.

Mitäs mieltä te olette nykyisestä ulkoasusta?
SHARE:

2 kommenttia

 1. Anonyymi10/22/2013

  Ekaa kertaa tänne eksyin. Hyvältä näyttää, mutta eikö yläbanneri voisi olla vetävämpi. Musta teksti mustavalkoisella pohjalla ei oikein erotu. Väriä banneriin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mahtavasta kommentista. Itse en ole tuommoista tullut ajatelleeksikaan, joten varmasti menee harkintaan ja muokkaukseen ;)

   Poista