Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

25.10.2013

Minäkö bloggaaja?

Noin puoli vuotta sitten aloitin Oman Elämäni Kuningas -blogin täysin ummikkona. Ennen sitä en ollut edes blogeja lukenut, eikä minulla oikeastaan ollut mitään tietoa siitä mihin olen ryhtymässä.

Olen kuitenkin ihan super ihanalla tavalla yllättynyt mitä se hyppy tuntemattomaan on minulle antanut. Blogini kirjoittamisen ja muiden blogien lukeminen on tehnyt minusta ihan uuden ihmisen. Olen kirjoittelun myötä muuttunut paljon rohkeammaksi ihmiseksi (esim. oman kuvan lissäminen blogiini ja anonyymikirjoittajasta erkaantuminen oli minulle erityisen jännittävä paikka) ja olen alkanut nauttimaan asioista, jotka ennen blogia tuntuivat turhilta ja arkipäiväisiltä. 

En voi tietenkään vielä väittää, että olisin mikään hyvä bloggaaja, semmoinen, jonka tekstin ovat paitsi mahtavaa luettavaa, niin usein myös kantaa ottavia, mutten kuitenkaan voi olla väittämättä, etten ole tämän puolen vuoden aika kehittynyt ihan tajuttomasti. Olen ottanut selvää mikä toimii ja mikä ei, olen monien kömmellysten kautta saanut postauksia tehtyä, postauksia, jotka ovat mun näköisiä ja joista välittyy se kuka mä olen ja mitä teen. 

Kun aluksia aloitin bloggaamisen, en voinut edes kuvitella, että blogiini eksyisi ihmisiä. Kuitenkin olen ihanasti ja positiivisesti yllättynyt siitä, että Wordpressin kautta minulla oli "huimat" 5 seuraajaa ja Bloggeriin siirryttyäni on 3 tullut lisää. Ja teidän ihanuuksien (jotka minua virallisesti täällä seuraatte) lisäksi olen myös saanut lukukertoja, ja tänne siirryttyäni blogissani on käynyt yli 1 000 kävijää, mikä on ihan mahtavaa!

Tässä puolen vuoden aikana ole kumma kyllä alkanut pitää itseäni bloggaajana ja alkanut ajettelemaan asioita sen kannalta, onko siinä potentiaalia blogiini ja tutkimaan maisemia sen kannalta saisiko siitä kuvan tänne.

Nyt väsyneen viikon jälkeen on mun aika kittää ja kumartaa teille, jotka olette/olette olleet kiinnostuneita elämästäni ja toivottavasti nähdään taas pian :)


Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!


"Elämme vain kerran,
mutta jos teemme sen kunnolla,
se kerta riittää"
SHARE:

4 kommenttia

  1. hyvää viikonloppua myös sulle! :)

    VastaaPoista
  2. Aina piristävää, kun miespuolinen henkikö aloittaa bloggailun ja etenkin jos mukana edes ripaus sisustusta ;)

    VastaaPoista