Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

31.10.2013

Mitä mä haluan isona tehdä?

Otsikon kysymys on varmasti pyörinnyt jossain vaiheessa elämää lähes jokaisen päässää, kuten myös minun.

Peruskoulussa ollessani minulla ei ollut pienoisintakaan ajatusta siitä, mitä mä isona haluan tehdä tai mikä mä haluaisin olla. Ainoa asia, joka siellä ollessa mulle selvisi oli se, että mä haluan päästä tekemään luovaa työtä, työtä, jossa mä pääsen käyttämään käsiäni ja luomaan jotakin.

Kun reilu vuosi sitten pääsin lukioon, alkoi ajatus tulevaisuudesta muotoutua uskomattoman upean kuvataidekurssin myötä (8 viikkoa pelkää kuvataidetta :) ). Opokeskusteluiden myötä ajatus senkuin selkeni ja pikku hiljaa mielessäni on alkanut itämään mahdollinen jatkopaikka.

Osa ehkä onnistui yhdistämään "luovaa" ja "muotoutua" pätkäksi " luovaa muotoilua". Eli toisin sanoen näillä näkymin näyttäisi siltä, että meikä poika lähtee (ainakin hakee) opiskelemaan huonekalumuotoilua Aaltoon!

Tänään pääsin koulun kautta tutustumaan opiskelupaikkaani, eli Aallon arabian yksikköön. Kyseessä oli siis koe kampus -päivä, jonka aikana pääsi tutustumaan joihinkin yliopistoihin ja niissä opiskelevien ihmisten opintoihin ja elämään.
Siis se oli ihan huikea mahdollisuus ja todellakin suosittelen tätä kaikille, jotka eivät täysin varmoja opiskelupaikastaan ole, sillä se järjestetään luultavammin myös ensi vuonna!

Mut nyt vaihtuu puhelin (ensimmäistä kertaa muuten kirjoittelen puhelimellani bloggerin puolelle) matikan kirjaan, sillä huomenna on uusintakoe.

Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia teillä on/on ollut? entä mitenne ovat toteutuneet?
SHARE:

2 kommenttia

 1. Anonyymi11/02/2013

  Mulla on se ongelma että en tiiä yhtään mille alalle haluaisin. (oon siis lukion ekalla) Mutta ehkä tää tästä. Tää sun kirjotus ainakin inspiroi mua tosi paljon, ehkä mäkin tästä jonkun jatkopaikka unelman löydän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, ihana kuulla et olen jotain inspiroinut! Ja kyllä sulla on vielä hyvin aikaa miettiä, mitä haluut isona tehdä ;)

   Poista