Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

7.10.2013

Sinettiseuraseminaari ja syysloma!

huh huh! Taas on yksi viikonloppu takana ja uusi viikko edessä.

Viime viikonloppu vierähti ihan älyttömän nopeasti Helsingissä järjestettävässä sinettiseuroille tarkoitetussa seminaarissa. Kyseessä on siis 2 päivää kestävä luentotyyppinen ohjelma, jonka tarkoitus on valistaa urheiluseuroja toimimaan paremmin ja tukemaan lapsia ja nuoria liikkumisessa. Itse olin edustamassa Hyvinkään karate seuraa (tästä karate aiheeiseen postaukseen).

Ja koska ketään ei kuitenkaan kiinnosta yksityiskohtainen aikataulu seminaarista niin tässä ihan lyhykäisesti:
Lauantaina herätys klo: 8:00 (ei ainakaan olisi tehnyt mieli jäädä nukkumaan) ja luennot alkoivat kympiltä. Illalla pästiin nauttimaan ihanasta A la Carte ruuasta ja seuraamaan rahastipendien jakoa eri seuroille. Kotiin pääsin yhdentoista aikoihin.

Ja sunnuntaina samanlaista -> Herätys (jo) klo: 7.00 ja luennot alkoivat nyt jo ysiltä. Onneksi ohjelmaa oli vähemmän ja kotiin päästiin jo kahdelta.

Tuossapa noin pääpiireteiitäin se ohjelma, ja nyt siirrytäänkin sitten menneestä tulevaan:

Kohtahan on siis syysloma viikko, eli ihana ja toivon mukaan rentouttava viikko ilman koulua tai läksyjä edessä! Alkaa olla aika harvinaista herkkua se, ettei mitään ohjelmaa ole, sillä kesäloman jälkeen mulla ei semmoista viikonloppua ole ollut, etteikö jotain olisi pitänyt tehdä tai jonnekkin lähteä (IHANAA!) . 
Onkos teillä jotain syysloma suunnitelmia?Dreams don´t work unless you do!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti