Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

12.10.2013

Syysloma!

Oikein ihanaa/aurinkoista/pirteää/värikästä... lauantai iltaa kaikille teille!


Kuten suurin osa koulua käyvistä ihmisistä tietää, niin tänäänhän oli syysloman ihka ensimmäinen lomapäivä! Nyt on kyllä ainaski mun mielestä syytä iloon ja hyväntuulsuuteen, sillä tätä on odotettu. Kuten täällä olen ainakin kerran kertonut, niin ei minulla juuri vapaita viikonloppuja koulun alettua ole ollut, mutta nyt onkin sitten täysi viikko ilman minkään laista ohjelmaa (voitte vain kuvitella, kuinka ihanalta tuntuu :) )

Syysloma alkoi koulun jälkeen hirveällä tohinalla, vuorossa oli näet pakkaaminen, jonka tapani mukaan jätin viime tinkaan. Onneksi pakkaaminen sujui rivakasti ja matka kohti Parikkalla neljän tunnin ajomatkalla saattoi alkaa. Nyt olenkin täällä vuorokauden tunnit viettänyt ja kotiin "sivistyksen pariin" palaan maanatai iltana.

Tarkoitukseni oli tehdä jo eilen syysloman aloituspostaus, mutta täällä peräkylässä kun nettiyhteys on mitä on, niin se ei ollutkaan mahdollista. Toivottavasti tämä ihmeellinen bittiverkosto on puolellani, eikä tarvitse sitten laittaa postausta, jossa kerron moooooonta päivää vanhoja tapahtumia.


Nähdään taas ja muistakaa nauttia tästä vapaudesta ja ihanasta väriloistosta!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti