Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

1.10.2013

Uudet ihanuudet!

Heippa kaikki ja mahtavaa lokakuun ekaa päivää!

Tänään ruotsinkokeen jälkeen päätin suunnata nokan kohti Helsinkiä ja Jameraa. Tarkoitus oli siis lähteä ostamaan sieltä ensi jakson kirjoja käytettynä, ja tietenkinhän ne olivat loppu samalla tavalla kuin Hyvinkäänkin suomalaisesta.

Päätin sitten, kun kerta aikaa oli niin lähteä pienelle shopping reisulle ja hups hei siinähän menikin semmoset 3 tuntia. Olen päättänyt, että ostan nykyisin kaikki vaatteeni alesta, jolloin on mahdollisuus osta laadukkaampaa vaatetta edullisesti, elikkä yleensä teen löydöt viime tingassa, jolloin ale on 60-80%. Onneksi myös tällä kertaa rekeistä löytyi alelapulla merkittyjä ihanuuksia, joten ei ihan tyhjin käsin tarvinnut kotiin palata:


Vanhat ihanat ja rennot kangaskengät ovat palvelleet kohta 2 vuotta ja alkavat olla jo tiensä päässä. Olenkin jo varmaan puolen vuoden ajan yrittänyt löytää joitakin kivoja ja kohtuu hintaisia kenkiä niiden tilalle, ja nyt ne sitten löytyivät! 

Nämä ihanuudet löytyivät kampin union five myymälästä hintaan 27e ja rapiat ja Ovh. näille oli järkyttävät 90e. 

Tykkään näistä kyllä jo nyt ihan superisti ja toivottavasti ei ihan heti lumi sada, ni pääsee käyttämäänkin vielä tämän vuoden puolella. Mitäs te tykkäätte?

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti