Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

3.11.2013

Erilainen viikonloppu

Hätkähdin perjantaina todellisuuteen huomaamalla, ettei koeviikkoon ole enää kuin reilu 2 viikkoa (!!??). Ihan tajutonta vauhtia on tämäkin jakso vierähtänyt, mutta kun oikeen alkaa miettimään, niin ei se ole sormien väli valunut, vaan se on mennyt monen moisten aktiviteettien ja tekemisten lomassa.

Aloitetaan tämä vauhdikkaasti ja nopeasti mennyt viikonloppu ihan aikajärjestyksessä, eli perjantaista. Kaikkihan tietävät, että tänä viikonloppuna vietettiin Halloweenia ja niimpä myös koulussa päästiin osallisiksi Halloween teemaista aamunavausta pukukilpailun kera (itse päätin olla tylsä ja pukeutua ihan normi vaatteisiin).

Eilinen puolestaan vierähti paitsi Pasilassa, ski- ja digiexpoilla uutukaisia ihastellen, niin myös tutuilla Halloween bileissä. Oli mahtava päästä vieraaksi juhliin, jossa oli oikeasti nähty vaivaa ja somisteltu koko talo teemaan sopivaksi ihan tarjoiluja myöten (nam!).
kissanhiekkalaatikko kakku


Mutta sitten päästäänkin siihen mun mielestä kohokohtaan, eli tähän ihanaan ja sumuiseen sunnuntai päivään! Tänään nimittäin herätyskello herätti aamu seiskalta ja junamatka kohti Pasilaa alkoi jo puoli ysiltä. Olin tänään näet Ylen Nuorille Nyt! -ohjelman kuvauksissa yleisönä. Oli ihan tajuttoman upea kokemus päästä katsomaan millaista on ohjelman kuvauksissa ja kulisseissa ja tutustua samalla uusiin tuttavuuskiin.
Suosittelen ehdottomasti kaikille mediasta ja sosialiisista suhteista pitäville!Ootko sä joskus päässyt telkkariin tai radioon? :)
SHARE:

8 kommenttia

 1. Oon päässy telkkariin useesti. Yks kerta oli ku mua haastateltiin yhteen ohjelmaan. Radiossa en oo ollu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi vitsi, itte en oo tosiaan ollut kuin viikonloppuna, ja silloinkin vain yleisössä :)

   Poista
 2. oon ollu telkkaris :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) se on kyllä mahtavaa ja erilaista päästä johonki ohjelmaa

   Poista
 3. Anonyymi11/10/2013

  sulla on kiva blogi! liityin lukijaks :)
  haluisitko tsekata munki blogin? http://mylifeasroosa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava blogi. Hienoa löytää pojan kirjoittama blogi ja vielä hyvä sellainen :) Sait ehdottomasti uuden lukijan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi vitsi, tuli ihan kylmät väreet :)

   Poista