Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

22.11.2013

It´s Weekend´s Turn

Heippa!

Vauhdikkaasti on viikko taas vierähtänyt ja nyt edessä se viikon kohokohta, nimittäin viikonloppu. Mun viikonloppu on tapansa mukaan taas täyteet buukattu, sillä huomenna vuorossa olisi karateporukan kanssa pikkujoulujen vietto ja sunnuntaina pitääkin sitten päntätä ensi viikon kokeisiin.

Tänään on ollut mukavan rento päivä koulun osalta, sillä se loppui enkun kokeen jälkeen jo yhdentoista aikoihin. Sen jälkeen tosin meinasi tulla hoppu, kun piti yrittää ehtiä treenisalille kahdeksitoista. Siellä sitten menikin vajaa  2 ja puol tuntia vyökoetekniikoita treenaillen (tarkoitus olisi siis päästä vyökokeeseen vielä tämän vuoden puolella, lisätietoo mun harrastuksesta löydätpi täältä). Nyt sitten koneella istuessani mietiskelin, että jaksanko raahautua vielä omiinkin treeniehin viideksi, mutta saa nähdä :)

IMG_13591

Treenien jälkeen nappasin siskoni ja kamerani mukaan ja lähdimme lähi mettään kuvailemaan. Harmillisesti kuvaukset eivät ehtineet kestää kauaa, kun jo alkoi hämärtämään, mutta saatiin men joitakin onnistuneita kuvia aikaiseksi, ja tällä kertaa vielä hieman mukavammassa ympäristössä! :)


Paidat: H&M  Kengät: Gravis  Huivi: sti  Farkut: Tiger of SwedenMitäs tykkäätte tämän kertaisista asukuvista? 
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kiva postaus! :) Hyvin onnistuneit kuvia, asukuvat kivoja :)
  http://mirtzuuu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Anonyymi11/22/2013

  Hienoja kuvia, varsinkin ekan kuvan asuista tykkään :)
  Mukavan vehreän näköstä toi metsä, vaikka on jo marraskuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, ihmeen myöhässä toi taliv ainaski täällä etelässä :)

   Poista
 3. Anonyymi11/23/2013

  Tosi hyvin kirjotat vaikka oot poika :O tykkän! (Y) Ja sit miten sait ton kuvan ton sun otsikkos kaa? :O ite en saa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja siis toi otsikko on kokonaisuudessaan, eli tekstejä myöten photoshopilla tehty kuva, joka on laitettu otsikoksi tekstin tilalle :)

   ps. Kirjottaako pojat yleensä huonosti? :D

   Poista