Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

11.11.2013

Kuvanmuokkausta

Heipsu vei!

Tuntuu tosi hassulta postailla kahtena peräkkäisenä päivänä, kun postaustahti on yleensä sen kerran viikossa, mutta koska tänään on ollut niin hyvin aikaa ja sain just ihan mahtavan inspiksen niin tässäpä se nyt tulee ilman sen kummempia selittelyjä.

Muokkaan siis kaikki kuvani Adoben Photoshop cs5:llä. Ohjelman on opettelun jälkeen melko helppokäyttöinen ja onneksi apua saa tarpeen tullen aina youtubesta. Yleensä muokkaan vain kuvakokoa, rajaan ja muutan kontrasteja. Mutta koska tänään ei kotiin asti jäänyt läksyä (kiitos hyppytunnin), niin päätin laittaa kuulokkeet korville, avata spotifyin ja aloittaa kuvan muokkauksen.

Tein siis kaksi kuvaa, joista toinen on tyhjälle pohjalle tehty ja toinen puolestaan valmiin kuvan päälle.


Kuvissa käytetyt materiaalit löytyvät täältä ja täältä

Millaisia kuvanmuokkauksia te yleensä kuvillenne teette?


SHARE:

11 kommenttia

 1. Anonyymi11/11/2013

  mä käytän ite picmonkey kuvan muokkaus ohjelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tommosesta ohjelmasta mä en oo kuullutkaan. Pitäkiin kurkata minkälainen ohjelma on kyseessä :)

   Poista
  2. Picmonkey on kyllä ihan paras, netistä löytyvä ilmainen muokkausohjelma! Ainoa mikä ärsyttää on pieni jumitus, mutta toisaalta netin nopeuskin vaikuttaa siihen:D ite kuvaan lähinnä puhelimella kun harvoin jaksaa järkkäriä kantaa mukana, ja oon ladannu puhelimeen pixlr appsin jolla muokkaan:)

   http://annajarvinen.blogspot.fi/

   Poista
 2. kivoja kuvia! :3 Ite muokkaan kuviani picasacalla & picmonkeyllä :'3 omakuviani muokkaan yleensä enemmän kuin muita kuvia, just tyyliin laitan mustavalkoseks jos siltä tuntuu, säädän värejä yms. :3 tosi nice blogi sulla!

  VastaaPoista
 3. Kivoi kuvii :) ite käytän ipiccy.ä , joka on tosi hyvä. Löysin myös pixrlexpress.in netistä ja sen saa myös ladattua puhelimeen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Pitäiski kattoa toi pixrlexpress jos sen vaikka onnistuiski lataamaan puhelimeen

   Poista
  2. Siis pixlr express. Kirjotusvirhe XD

   Poista
 4. Kivoja kuvia B) Ite käytän vain http://www.ribbet.com

  http://salsu-we-are-all-a-little-insane.blogspot.fi/

  VastaaPoista