Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

20.11.2013

Nälkäpeli -vihan liekit

Heippulis hei!

Osa teistä on varmaan lukenutkin sen aijemman postauksen, jossa hekutin nälkäpeliin saatuja lippuja. Noille lipuille tuli tosiaan eile illalla tarvetta, sillä pästiin satojen muiden joukossa seuramaan tuota mahtavaa leffaa ennakkoon, ihan maailman ensimmäisten joukossa :)


Hyvinkääläisenähän matka siis alkoi jo hyvissä ajoin junalla puksutellen, eli lähtö kohti Stadia alkoi kolmen jälkeen. Siellä sitten vähä syöminkiä ja ei muuta kuin jonoon jonnottamaan (tultiin muuten aika hyvään aikaan sillä ihan yhtäkkiä peräämme muodoistui monen sadan metrin jono). 


Sisälle päästyämme ajauduimme muutamien yhteistyökumppanipisteiden ohi jonoon jonottamaan, ja lopulta pääsimme ahtautumaan saliin No. 1 . Sielä sitten vielä viimoinen muistutus yhteistyökumppaneista lahjakassin muodossa (sisällä oli niin mulle sopiva kultainen kaulakoru), ennen leffaa oli vielä tervetuliaispuheet ja palkintojen jako mahtaville teemanmukaisesti pukeutujille.
Sitten päästiinkiin leffan kimppuun! Olihan muuten kokonaisuudessaan mahtava leffa ja useaan otteeseen huomasi, kuinka jännityksen saattelemana hartijat nousivat korviin :) . Mutta midemmittä puheitta voin siis lämpimästi suositella kaikikke nälkäpelin faneille. Ja mikäs sen parempaa, kuin katsella leffaa mahtavassa seurassa. Tällä kertaa messissä olivat hyvä ystäväni joona, sekä mahtavan oloinen tuttavuus Elise ja hänen kaverinsa. 


Jos haluat päästä kurkkaamaan viime viikonlopun tapahtumia niin tuossapa linkki niihin: Elisen blogi
Nyt meikä poika lähtee aamupesulle sillä kohta tulee kiirus kouluun, oikein ihanaa keskiviikkoa kaikille!

Olitko sinä ennakkonäytöksessä, tai onko liput jo elokuviin varattu?
SHARE:

6 kommenttia

 1. ääää ärsyttää ihan sikana kun en sittenkään päässyt tonne ! :c Asun ite niin kaukana, että menis 3 tuntii tulla junalla stadii...

  http://dreamingg-girl.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi vitsi! Onneks nyt jo kuitenkin näytetään ympäri Suomea ni on ainakin mahollisuus päästä se näkemään :)

   Poista
 2. Anonyymi11/20/2013

  Miten pääsit kattoo elisenkaa leffaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan Elisen kans kavereita, mutta siitä lisää (ainaki toistaseks) elisen blogista :)

   Poista
 3. Olit linkannu blogis mun postaukseen "linkitä blogisi". Oli niin lähellä, että pääsit mukaan niihin 3 blogiin jotka mainitsen blogissani, joten oli pakko tulla kommentoimaan. Uskon, että sun blogi tulee menestymään ja että tuut saamaan monia lukijoita! :)

  Et oo vissiin oikeen kauaa bloggaillut (?) mutta uskon, että kehityt vielä vaikka kuinkapaljon tän bloginkanssa :) ! On hienoa nädä, että pojatkin pitää ihan lifestyle blogia ja kulkee ympäriinsä kamera kädessä! :) Toki onhan noita muitakin poikia/miehiä, kuten Niko S, " Naag" jne :)

  Hyvää jatkoo ja toivon sulle paljon lukijoita ja menestystä tän blogin kanssa :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, ihan kylmät väreet tuli tätä lukiessa :)

   Poista