Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

29.11.2013

Perjantaipäivä stadissa

Kukkuu kaikki!

Nyt on sitten lukuvuoden toinen koeviikko päättynyt ja täysin vapaa viikonloppu ilman koulumurheita voi alkaa! Meikä lähti tänään viiden junalla stadiin päämääränä Lauttasaaressa järjestetty ystävämyynti. Vaikka kyseinen viikonloppu tapahtu onkin aikaisempinakin vuosina järjestetty, niin tämä oli ensimmäinen kerta kun minä pääsin siihen osalliseksi. Tarkoitukseni oli mennä metsestämään hieman erikoisempia vaatekappaleita, kuitenkin tällä kertaa tuloksetta.

No ystävämyynnin jälkeen matkasimme siskoni kanssa kohti ydinkeskustaa ja siitä sitten Stockkan jouluikkunan ohi katsastamaan Starbucks kahvila. Mun oli sinne tarkoitus mennä jo pari viikkoa sitten, mutta hirveästä jonosta johtuen se sitten siirtyi. Vaikka tänäänkin jonoa oli melko paljon, niin henkilökunnan määrän ansiosta jononstus oli nopea ja hetkessä pääsikin jo omaa Frappuccinoaan nautiskelemaan. Vaikka juoma olikin kylmää, niin lämpimästi voin sitä kaikille suosittella, ainakaan miulla kerta ei jäännyt viimeiseksi :)


Tulomatkalla tuli sitten muutamat asukuvatkin napsastua, ja ne todella jäivät vaan muutamaan sillä nopeasti pimenevä ilta ei todellakaan tee kuville oikeutta....Nyt kuitenkin meikä poika lähtee rennon viikonlopun viettoon! :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti