Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

1.12.2013

Mitä mun jouluun kuuluu 1

Oiken ihanaa joulukuun ihka ensimmäistä aamu kaikille!

Vaikke mulla onkin jo viimeiset pari viikkoa joululaulut soineet päässä, niin tänään voi oikeasti sanoa, että nyt on joulunodotus alkannut. Meikä poika availee tänä vuonna paitsi omaa, ihanaa Dumlekalenteria, niin myös blogin "mitä mun jouluun kuuluu"-postauksia. joinakin päivä siis jouluun asti teille aukeilee uusia perinteitä, jossa on jokin kuva, video tms. joka muistuttaa mua joulusta tai luo mulle joulufiilistä :)Tosiaan, mitäpä olisi joulu tai edes sen odotus ilman huumaavalta tuoksuvia jouluherkkuja? Mun ehdoton joulun ykkössuosikki on joulutortut luumuhillolla, ja niitähän tulee tässä joulun alla herkuteltuakin :)
Vielä kun muistaisi/viitsisi niiden antaa uunista tullessaan jäähtyä, niin ei tarvitsisi kitalaki palaneena niitä maiskutella.

Oikein ihanaa joulunodotusta teille! :)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Namnam! :) Joulutortut on kyl niin mun suosikkiki ! <3

  VastaaPoista
 2. Samiksii! Mullakin on dumlekalenteri ♥

  VastaaPoista
 3. Kirjotat ihan tosi hyvin :)

  http://xiapanina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Sun blogi löytyy mun linkiteyt blogit postauksesta! :)

  http://ellanooran.blogspot.fi/

  VastaaPoista