Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

26.12.2013

Reissussa

Hellurei ja terkut täältä maailman toiselta puolen!

Kuten aikaisemmista postauksista on käynyt selväksi niin meikäpoika lähti Thaimaan lämpöön viettämään joulunsa. Nyt kun kahden viikon reissu rupeaa olemaan loppusuoralla, niin päätin täältä rantatuolista tulla teille kirjoittelemaan. Tällä kertaa kirjoittelualustana ei toimi kuitenkaan se tavallinen tietsikka ja puhelimelle äskettäin ladattu appi.


No mutinat sikseen ja ytimekkäästi itse asiaan: Sää on ollut täällä ihan mahtava, eikä ennusteista huolimatta ole pisaraakaan päähän tippunut. Ilman ansiosta onkin siis ehtinyt tehdä yhtä sun toista ja ihan älyttömästi onkin ehditty kaikenlaista kokea ihan norsuajelusta snorklaukseen ja kaikkea sen väliltä.

Mutta nyt alkaa olla aika kääntyä aurinkoa kohti, joten heipat täältä ja ens kerralla päästäänkin sitten aloittamaan (ainakin) pari osainen postauskollaasi reissusta kuvineen! ;)
Jos kuvista innostuit, niin Instagramista mut löytää nimellä jereviin ;)
SHARE:

1 kommentti

  1. Sulle ois haaste :-)
    >> http://alltime-withyou.blogspot.fi/2013/12/11-faktaa-minusta-haaste.html

    VastaaPoista