Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

18.1.2014

#INSTAGRAM

Heippa hei!

Alkaa pikkuhiljaa näyttämään siltä, että meikäläistä on kylmän pakkasen sijaan puraissut postausinto, sillä nyt tulee jo kolmas postaus tälle viikolle. Mun viikonloppu alkoi sillä, että eilinen ilta hieman venyi tuota uutta keväisempää banneria ja ulkoasua tehdessä ja lopulta pääsinkin nukkumaan kolmelta aamuyöllä.
Mitä mieltä olette uudistuneesta ulkoasusta? Tänään minulla ei ollutkaan muuta ohjelmaa, kuin junnutreenien veto ja loppu päivä onkin hurahtanut sosiaalisen median parissa.

Kuten otsikosta huomaat, niin nyt on vuorossa meikäläisen ihka ensimmäinen Instagrampostaus. Vaikka tykkäänkin itse aina lueskella tämänlaisia postauksia, niin olen vältellyt omani tekoa vaikka kuinka ja kauan. Nyt kuitenkin, kun Instagramini on pikkuhiljaa täyttynyt kuvista, niin päätin niitä tulla jakamaan teille, jotka ette minua sielä seuraile.

Thaimaa, tuo värien ja meren ympäröimä paratiisi! Kaikki ylläolevat kuvat ovat joululomallani tehdyltä Thaimaan matkalta. Jos et ole lukenut postauksia reissusta, niin niihin pääset tästä ja tästä


1)Mä rakastan makeaa ja erityisesti suklaata, joten koska jouluna ei näitä päässyt maistelemaan, niin uusi vuosi oli sitten pakko aloittaa jouluisissa tunnelmissa :)

2-3) Kuten mä täälläkin olen toitottanut, niin en tykkää yhtään talvesta, siitä kylmyydestä ja siitä lumen määrästä. Kuitenkin nyt kun pakkanen on kiristynyt ja huurre ja lumi peittäneet pinnat, niin kyllä nuo maisemat vaan ovat upeita!

4) Näitä uunituoreita puusteja me tehtiin alkuviikosta pikkusiskoni synttäirelle. Onneksi joukossa oli myös niitä ei niin täydellisiä -yksilöitä, joten pääsimme maistelemaan näitä samointein (nams!)


Jos tykästyit kuviini, niin minua voit seurailla Instagramissa nimimerkillä JereviinOliko Instapostaus täys hitti vai huti, entä haluaisitko jatkossa lueskella tälläisiä postauksia? :)
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kivoja kuvia!
  Tuo uus banneri on aika makee :)
  http://stereotigerr.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Anonyymi1/19/2014

  Tosi kivoja kuvia! :) Instagram postaukset on kivoja! :D

  VastaaPoista
 3. Kiva kun linkkasit blogisi! Aiemminkin olen tänne facesta löytänyt, ja joka kerta ihmetyttää miten näinkin läheltä läytyy ihan fiksun oloisia ihmisiä. (:

  http://pauliinannn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava kuulla, että tykkäät! :)

   Poista
 4. HITTI! Ihania kuvia :) alanpa seuraa sua instassa. Tää on niin kiva blogi :) Tykkään tulla aina kattelee tätä ja luen joka postauksen. Thaimaalainen ruoka ja aasialainen ruoka on erityisesti lähellä sydäntä niin toi ruokapostaus oli kyllä tosi mahtava :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt loppu kyllä sanat kesken! Tämmösen kommentin jälkeen voi lähteä hymyssä suin nukkumaan :)
   Iso kiitos

   Poista