Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

24.1.2014

KOEVIIKOLLA ONNELLINEN?

Ihanat perjantai-illat kaikille!

Mulle tuli ihan älyttömän pakottava tarve tulla kirjoittelemaan teille vielä tänä iltana. Mulla on ollut mahtava päivä ja koko päivän, siitä asti, kun koulu loppui, oloni on ollut jotenkin mahtava ja erilainen, jotenkin onnellinen. Tuntuu, kuin kaikki paineet ja stressi olisivat kadonneet tämän päivän aika kuin tuhka tuuleen, eikä ensi viikolla alkavasta koeviikosta ole ollut tietoakaan!

InstagramCapture_127fdccc-71de-4f14-a767-b10869751ecd_jpg

Tämäkin kuva löytyy monien muiden joukosta Instagramista nimimerkin Jereviin takaa :)

Päivä lähti varsinaisesti käyntiin koulun loputtua sillä hyppäsimme ystäväni kanssa junaan suuntana Helsinki ja aleostokset. Junamatka taittui mukavasti rupatellen ja perille päästyämme suuntasimmekin heti "pienelle" kauppareissulle. Ystäväni oli tarkoitus etsiä itselleen kengät, jotka päivän päätteeksi jäivätkin vielä haaveeksi. Mulla ei mitään eirtyistä etsittävää ollut, mutta mukaan tarttui neljän euron pusakka (ovh. 40e), josta toivottavasti pian kuvia asupostauksen muodossa. Shoppailureissun jälkeen jatkoimme matkaa syömään tuttuun ja turvalliseen Mäkkäriin, jonka jälkeen olikin aika palata Starbucksin kautta asemalle ja Hyvinkäälle.

Kuten olen täälläkin kirjoitellut, niin viime viikkoni(muutama kuukausi) ovat menneet koulukirjojen ja treenien parissa, enkä siis näin ollen ole saanut aikaiseksi vietettyä aikaa kavereideni kanssa. Siksipä juuri perjantaipäivä hyvässä seurassa, ilman kouluhuolia kaikkinen nauramisten ja lauseiden vaihdon parissa oli juuri sitä mitä nyt tarvitsinkin. Nyt kuitenkin miekäläinen lähtee saunanraikkaanna katselemaan leffaa!
Oikein aurinkoista ja stressitöntä viikonloppua teille! :)
SHARE:

2 kommenttia