Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

29.1.2014

LÖYDÄT MUT SOME:STA

Heippa taas!

Koska teitä uusia ihania lukijoita on viime aikoina tullut paljon lisää, niin päätin avata täällä bloginikin puolella avointa arrearkkuani, nimittäin käyttämiäni SOME sivuja.

Instagram on mulle melko uusi sovellus, sillä se saapui Windows Phonelle vasta hieman ennen joulua. Kuitenkin näiden, vasta kahden kuukauden aikana minusta on selvästi tullut sen suurkäyttäjä, sillä sitä tulee päivitettyä samaan tahtiin, kuin yksityistä Facebookkia.

Instagramista minut löytää nimimerkillä: Jereviin


Twitterin ideaa en ole oikein ikinä ymmärtänyt ja se onkin käytössä satunnaisesti. Yleensä julkaisen sitä kautta myös Instagramkuvani, joten jos haluat pysyä selvillä elämästäni, mutta et omista Instagramia, niin tuolla sitten.

Twitterissä olen nimimerkillä: JereviiBloglovin on ihan huippusivusto! Se on kuin nitoja, joka nitoo kaikki ihanat blogit yhteen paikkaan ja sieltä löytää aina jotakin uutta luettavaa. Mikäli siis et omista Google-tiliä, niin tuolla voit myös seurata postauksiani.

Bloglovinissa löydät minut kirjoittamalla hakuun: Oman Elämäni KuningasSitten tämä Ask.fm, jonka kautta jokainen saa Anonyyminä vastauksen lähes mihin tahansa kysymykseen. Tämäkin sivu on kyllä ihan päivittäisessä käytössä ja kysymyksiin tullekin vastailtua melko usein.

Ask.fm:stä löydät minut nimimerkillä: Jerevii
Tähän loppuun haluaisinkin kysyä, että millainen some-käyttäjä sinä olet?
Käytätkö joitakin somepalveluita säännöllisesti, jos käytät niin mitä?
Kerro ihmeessä myös nimimerkkisi, niin käyn kurkkaamassa ;)
SHARE:

2 kommenttia

 1. Twitter, Instagram ja Ask.fm on mulla aktiivisesti käytössä, ja kaikissa samalla nimimerkillä, haaannnnna. :) Twitteriin kirjoitan sellaiset "yleismaailmalliset pohdinnat" (tosin hieman harvemmin), Instagramiin päätyy kuvia arjesta ja juhlasta, Ask.fm:ssä vastaan kun kysytään. Ei sen kummempia!

  VastaaPoista
 2. Instagram: piamarikaa
  En tiedä, lasketaanko KIK someen mut silti se on piamarika
  Ask mulla on ja löydyn nimellä PiaMarikaKroger :) saa käydä kurkkimassa!

  ♥ http://tsiigaatvoittajaa.blogspot.fi

  VastaaPoista