Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

15.1.2014

Thailand

Keskiviikko heipat kaikkille!

Meikän vuosi on alkanut melko kiireisissä tunnelmissa, kuten tekin varmaan olette postausten määrästä huomanneet. Tuntuu, että kaiken ajan vievät kouluhommat ja treenit ja se vähäinen vapaa-aika, mikä sitten niiden ja koulun välille jää menee väsyinessä tunnelmissa, kiitos niin nopeasti ulos laskeutuvan pimennon.


Kuten te varmaan aikaisemmista postauksista muistatte, niin minun joululomani meni suurimmaksi osaksi Thaimaan lämmössä. Kyseisestä matkasta minun oli tarkoitus tehdä postaus jo muutama viikko sitten, mutta jotenkin kiireiden takia kuvien ajo tietokoneelle jäi, enkä siis saanut/viitsinyt niitä pieniä vapaa-ajan pätkiä käyttää tietokoneen ääressä. Tänään kuitenkin sain napattua itseäni niskasta kiinni heti läksyjen teon jälkeen ja nyt voinkin sanoa sen useasti kuullun lausahduksen: "parempi myöhään kuin ei milloinkaan."  :)
No, taas meinaa asia karata ihan omille teille, joten eiköhän hypätä kuvien ihmeelliseen maailmaan!


Tosiaan sitten takaisin kuvan maisemiin: Kahden viikon reissu n. 30´C lämpötilassa oli kyllä unohtumaton kokemus! Ihan älyttömästi pääsimme näkemään ja vielä enemmän kokemaan. Koko reissu meni kuin siivillä ja joka päivälle oli jotakin mukavaa pientä, tai suurta tekemistä ja paikkojen tutkimista.

Yllä olevat kuvat, ovat noin 25km päästä Krabi townista, Ao Nang kaupungissa, jossa me majoittauduimme. Ao Nangissa asuu paikallisia suunnilleen saman verran kuin Hyvinkäällä (älkää siis kysykö paljonko :D ). Ja kuten monista kuvistani näkyy, niin ranta ja meri olivat kyllä iso osa kaupunkimaisemaa ja myös pääkatu myötäili sitä.


Yhden päivän reisulla pääsimme tutustumaan Tiikeritemppeliin, joka sijaitsi 1237:n rappusen korkeudessa, vuoren huipulla. Ylös temppelille ei tietenkään ollut muuta tietä, kuin nuo rappuset, mutta kuvista päätellen ylös päästiin (ja alas kanssa...)! Loman aikana vierailimme myös Krabilla pariinkin kertaan, ensiksi shoppailemassa ja toisella kerralla sitten paikallisten markkinoilla, tämän reissun lisäksi kävimme mm. snorklaamassa, norsuratsastuksessa, uimassa, hieronnoissa ym...


Nyt kuitenkin alkaa olla meikäläisen nukkumaanmenon aika, sillä tekstin tuotto alkaa jo tähän aikaan lipsua. Jos kuitenkin haluat käydä katstastamassa millaisen postauksen tein Thaimaassa paikanpäällä, niin sinne pääset tästä. Ensi kerralla pääsettekin katsastamaan, mitä mun ruokavalioon kuului tuona aikana Thaimaa osa 2 -postauksen muodossa.


Mikäli haluat pysyä ajantajassa meikäläisen seikkailuista, niin löydät minut Instagramista nimimerkillä Jereviin :)


Mahtavat loppuviikot kaikille! :)
SHARE:

5 kommenttia

 1. Anonyymi1/18/2014

  Kirjotat todella hyvin ja kuvat on upeita! :) Muutenkin yks mun suosikkiblogeista, jatka samaan malliin :) Thaimaa näyttää ja kuulostaa upealta matkakohteelta! Tuli hirvee matkakuume tätä postausta lukiessa :D

  Onneks pääsen pääsiäisen tienoilla etelänlämpöön treenileirin merkeissä:)

  Ps. Mitä harrastat?:)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi1/22/2014

  http://www.whydontyoutrythis.com/2013/12/this-is-why-you-should-not-ride-elephants-in-thailand.html kannattaa katsoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mä en kyllä enää tiedä, et pitäiskö mun kiittää vai mitä... Kuitenkin "melko" koskettava video!

   Poista
 3. Anonyymi1/22/2014

  lisäyksenä vielä että näyttää tuo sunki kuvaama elefantti hakatun näköiseltä :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :/ Nyt kyllä alkaa vetämään hiljaiseksi...

   Poista