Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

17.2.2014

ALE LÖYDÖT

Heippa ja ihanat hiihtolomat kaikille!

Meikän loma alkoi vanhojen tanssien jälkeen (joista muuten tulossa postaus heti kun saan kaikki kuvat ajettua koneelle) ja se onkin mennyt ihanan rennosti. Viikonloppu meni hyvässä seurassa vanhoja valokuvia katsellen, hyvää ruokaa syöden ja saunoen. Tämä päivä puolestaan onkin mennyt uutta nettimodeemia etsiskellen, sillä vanhamme päätti sanoa itsenä eilen irti samaan aikaan, kun olin täällä blogini ulkoasua päivittelemässä. Mitäs muuten tykkäätte noista uusita lisäyksistä?

Nyt kuitenkin, kun netti taas pelaa ja alennusmyynnit alkavat olemaan ihan loppusuoralla, niin päätin tulla jakamaan tänne teille mun ale löydöt. Itse tykkään kierrellä ja kaarrella kaupoissa ilman mitään ostosuunnitelmia ja oikeastaan ostelenkin uusia kuteita aika harvoin ja yleensä ostokset sijoittuukin nimenomaan ale aikoihin.


Tää collegepaita löytyi Weekdaysta, jossa muuten vierailin elämäni ensimmäistä kertaa! Paita on ihan super lämpöinen ja siitä syystä se ei vielä ole kunnolla päässyt päälle tuonne plussa keliin.
Hintaa tällä oli "huimat" 4e (ovh. 40e)
Seuraavana onkin sitten Carlingsista ostettu korkea kauluksinen huppari, joka on ihanan rento ja samalla kuitenkin istuva. Tällä oli hintaa 7.5e (ovh. 50e)
Tämä kesäinen pitkähihainen kauluspaita on myös Carlingsista ja tällä hintaa oli kanssa 7.5e (ovh. 60e)
Ja sitten tämä jo tammikuun puolella ostettu ja täälläkin asukuvissa vilahdellut Boy Londonin svetari, joka on muodostunut mun ihan ykkös lemppariksi. Hintaa tällä oli 54e (ovh. 80e)Jos te ootte tehnyt jotain mahtavia ale löytöjä, niin mielelläni kuulisin myös niistä :)
Mukavat alkuviikot kaikille!


SHARE:

3 kommenttia

 1. Multakin saattaa vanhoista irrota pari onnistunutta kuvaa, lähettelen kunhan saan tehtyä perusmuokkaukset tässä lähiaikoina (kuvia läpikäytävänä sen 400...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, mulla jäi toi kuvien ottaminen hieman vähemmälle, mutta laittele sitten tulemaan :)

   Poista
 2. Liityin lukijaksi ja kiva ulkoasu:)

  http://rakkauttakameraan.blogspot.fi/

  VastaaPoista