Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

12.2.2014

LOSKASÄÄ KRUUNAA TALVEN...

Heippa hei!

Taas on puoliviikkoa vierähtänyt sellaista vauhtia että oksat pois! Meikän alkuviikko on mennyt paitsi loskasäässä myös yllättävän rennoissa tunnelmissa. Tällä viikolla ei ole juuri ohjelmaa ollut ja koulupäiviinkin on mahtunut yhtä sun toista, mukaan lukien vanhojen tanssi harkkoja.

Nuo pitkään ajatuksissa muhineet vanhojen tanssit, joihin ollaan nyt jo muutama kuukausi treenailtu, tanssitaan siis ystävänpäivänä eli jo ylihuomenna! Eilen olikin itseasiassa viimeiset harjoitukset ja vielä tuntuu, että muutamat askeleet on hukassa, mutta onneksi on vielä päivä aikaa niitä treenailla (hehe). Jos jollakin muulla on nuo tanssit edessä, tai miksei takanakin, niin millaiset odotukset teillä on/oli tuosta päivästä? Täällä ollaan ainakin melko rauhallisissa tunnelmissa ainakin toistaiseksi, tokihan voi olla että olotilassa tapahtuu pieni muutos siinä edellis iltana. :)

Mutta sitten asiasta toiseen, nimittäin asukuviin. Pyysin nimittäin ystävääni Raisaa todella pienellä varoitusajalla kuvailemaan ja niinhän siinä sitten kävi, että hetken verran tallusteltiin ympäriämpäri jutellen ja maisemia kuvaillen. Tulipahan reissun aikan muutama asukuvakin otettua asusta, joka on kyllä ehdottomasti ollut tän talven käytetyin. Mitäs te tykkäätte?


Takki: TheMoment
Kengät: McKinly
Farkut: Tiger of sweden
Svetari: Boy LondonIhan mahtavat loppuviikot kaikille abeille ja vanhoille ja viettäkää ihanat päivät,
 ja niille jotka vielä peruskoulussa opiskelevat, niin muistakaahan että huomenna ne abeja täynnä olevat rekat saapuvat ;)
SHARE:

2 kommenttia

 1. Anonyymi2/13/2014

  Onnee Vanhoille tansseille!;) missäs sä tanssit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tanssin aamusta omalla koululla tossa Hyvinkään keskustassa, sitten iltapäivästä Puolimatkan koulullani ja vielä illasta sitten Hyvinkään martinsalissa... Eli tanssittavaa on :D

   Poista