Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

18.2.2014

PÄIVÄ HELSINGISSÄ

Heippa taas!

Koska viime Instagram postaukseni sai myönteistä palautetta, ja koska tänään on kyseiseen palveluun tullut kuvia latailtua, niin päätin tulla päivittelemään myös tänne tämän päivän kuulumisia. Meikäläisen päivä alkoi ihan tavallisesti. Nukkuttiin pitkään, syötiin rauhassa aamupala ja ihmeteltiin maailman menoja, eli ihan tavallinen lomapäivän aloitus. 

Heräilyjen jälkeen suuntasimme nassumme kohti Helsinkiä ja Finnkinoa. Pitkän pohdinnan jälkeen pääsimme lopulta yhteisymmärrykseen elokuvasta, ja niimpä kävimme katsomassa (todella erikoisen) elokuvan Gravity. Itse en hirveästi kyseiselle tekeleelle lämmennyt ja käteen jäikin aikalailla vain hämmenys. Löytyykö täältä muita, jotka ovat kyseisen leffan nähneet?


Se Starbucks on vaan niin vetovoimainen paikka...//Ehkä erikoisin leffa, jossa olen pitkään aikaan käynyt
//Päivän asukuvat//Kyllä sitä lunta vielä paikoittain on havaittavissa myös täällä Etelä-Suomessa


Leffan jälkeen lähdimme jo useamman viikon kestäneelle tietokonemetsästykselle. Meillä on siis uusi tietokone hakusessa, mutta valinta Jimm´s:n kootun koneen ja Applen pöytäkoneen välillä on osoittautunut yllättävän vaikeaksi. Tähän pähkäilyyn ei odotuksista huolimatta tullut päätöstä edes Applen liikkeessä käynnin jälkeen, ja niimpä mietiskely näyttää jatkuvan yhä :)
Jos haluat pysyä perille menemisistäni, niin Instagramista minut löytää nimimerkillä Jereviin.
Nyt taitaa kuitenkin olla mun aika lähteä nukkumaan, sillä viime yöt ovat vienyneet todella pienille tunneille :)
SHARE:

7 kommenttia

 1. Moikka! Mulla ois sulle mun blogissa tehtävä!:)
  http://roosasylvia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mä en välittänyt myöskään Gravitysta. Siinä oli jotain kivaa, mut pääasiassa se oli tosi tylsä.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi2/19/2014

  Kävin itsekin vastikään katsomassa Gravityn. 3D:nä tosin. Mielestäni elokuva oli todella hyvä ja haastoi katsojan pohtimaan - tosin olen kovin kiinnostunut avaruudesta muutenkin - ja 3D-elämyksenä elokuva asettui uudelle tasolle! On hämmentävää, miten saadaan aikaan noinkin hyvä elokuva kahden näyttelijän voimin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis olihan leffa hyvin tehty ja onnistunut teos, mutta jotenkin se juoni ja tapahtumat ei oikein napannut ainakaan mulla ja niimpä se loppujen lopuksi tuntuikin melko tylsältä.

   Poista
 4. Jep, onhan tuo Grarvity vähän erilainen elokuva, mutta ite kun kävin sen kattomassa tykkäsin tosi paljon!
  Kivan olonen blogi, jäin seurailemaan! :)

  http://bageingandlifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa että tykkäät!:)

   Poista