Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

7.2.2014

VASTAUKSIA KYSYMYKSIIN 2/2

Heippa hei!

Nyt on helmikuun ensimäinen viikko hujahtanut vauhdilla ohitse, koeviikon kokeet rustailtu, uusi jakso aloitettu, sekä viikonloppu käynnistetty!
Nyt on kuiten kysymys/vastaus -postauksen toisen osan aika. Jos sulla kuitenkin ensimmäinen osa jäi lukematta, niin sen pääset tutkailemaan tästä
oliko vuosi 2013 hyvä?
-Oli! Pääsin näkemään maailmaan, matkustin Barcelonaan ja Thaimaaseen, tutustuin mahtaviin ihmisiin, sain uusia upeita muistoja ja aloitin bloggaamisen.


Mitä odotat vuodelta 2014?
-Tältä vuodelta odototan ehdottomasti kaikkia ihania, tulevia muistoja, mahtavia tuttavuuksia ja tietysti kesälomalla odottavaa New Yorkin reissua! :)


Onko nainen kauneimmillaan ilman meikkii vai meikin kaa, entä millainen on kaunis nainen?
-Nainen on ehdottomasti kauneimmillaa silloin, kun meikkiä on hieman. Kaunis nainen on siis huolitellun näköinen, sopivasti meikkaava ja ulkonäöstään (sopivasti) huolehtiva ja persoonallinen :)


Millainen olis sun unelmatyttöystävä?
-Positiivinen, puhelias, elämästä nauttiva henkilö, joka antaa tukea vaikeina hetkinä ja jonka kanssa aika ei tule tylsäksi, vaan aina löytyy uutta puhuttavaa ja ihmeteltävää :)


Haluatko tulevaisuudessa mennä naimisiin tai saada lapsia?
-Kyllä mä varmaan jossain vaiheessa haluankin, mutta se onkin sitten tulevaisuuden asia.Lempihousut?


Vasemman puoleinen kuva ei kyllä todellakaan ole edustavan näköine, eikä sen takia tälläisiä blogistani usein löydy
-Lempparivaatteita mulla on melko paljon ja tämä (ja seuraava) kysymys oli melko vaikea. Kuitenkin nämä ovat tän hetken käytetyimmät, joten pääsevät nyt esille :)

Lemppari housut on tuommoiset hieman kuluneen näköiset, väriltään sinisenharmaat Tiger of Swedenin farkut, jotka löytyivät reilu puolivuotta sitten ja ne ovatkin olleet jalassa ihan viikoittain.


Lempi Paita?-Lemppari paita puolestaan on kanssa reilu puoli vuotta sitten alesta löytynyt rich&royal merkkinen luonnonvaalea t-paita, joka on mukavan rento ja kuitenkin hieman erilainen noiden "maaliroiskeiden" ansioista. 
Tämä on kanssa aina pesusta tulon jälkeen ensimmäisenä käytössä :)


Mikä on sun lempikauppa?
- Laakso, Carlings ja sitten jotkut mukavat, vähän erikoisemmat pikkuliikkeet


Mitkä ovat 2parasta ja 2huonointa puolta sinussa?
-Parhaina puolina on iloisuus, energisyys ja puheliaisuus.
Huonoja puolia on se, että tykkään puuttua joka asiaan ja tuon usein oman mielipiteeni (vähän) liian vahvasti esille.


Unelma ammatti? miksi?
-Mulla ei oo pienenä ollut mitään unelma-ammattia ja haaveni ovatkin siis melko tuoreita: Haluan isona huonekalumuotoilijaksi. Haluan päästä luovaan työhän, suunnittelmaan esineitä ja luomaan jotakin uutta, joka minun lisäksi koskettaisi muitakin.


Minkä asian (1) poistaisit maailmasta jos saisit?
-Eriarvoisuuden. Mun mielestä jokaisella ihmisellä on oikeuksia. 
Jokaisella pitäisi on oikeus tuoda esille oma mielipide, oikeus omiin mielipiteisiin ja oikeus sanoa ei, eikä kenelläkään pitäisi olla oikeutta riistää toiselta mitään vain sen takia, että se on jollain tavalla erilainen!Jos mieleesi jäi vielä kysymyksiä minulle elämästäni, bloggaamisestani ym. niin ne voit esittää Ask.fm:n kautta, jonne pääset tästä (Jerevii)

Ihanat viikonloput teille! :)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Anonyymi2/08/2014

  Tää on vaan miun mielipide, että elä suutu, mutta tuo maaliroiske-paita on kamala! :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milipiteensä kullakin. Itse kuitenkin tykkäilen käyttää sitä jonkun muun paidan (yleensä joku ei-niin-värikäs kauluspaita) alla, jolloin tuo vain vähän väriä tähän harmahtavaan talveen :)

   Poista
 2. Anonyymi2/08/2014

  Tuli mieleen tuosta eriarvoisuudesta yksi kysymys. Että mitä mieltä olet homo ja lesbopareista?
  Ovatko hekin samssa asemassa, ja heidän tulisi saada menn kirkossa naimisiin?
  Näin homopoikana oma mielipiteeni tietenkin on, että ihmisen pitää olla sellainen kuin haluaa. Kunhan on onnellinne jonkun kanssa. En ajattele että pelkästään nais ja mies pari olisi normaalia, vaan myös muut ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla olen kanssasi! Mun mielestä kaikki ihmiset, kuuluivat he sitten vähemmistöön tai eivät, pitäisi olla tasa-arvoisia

   Poista