Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

8.2.2014

VIIKONLOPUN VIILETTÄJÄ

Ihanat lauantai-illat teille sinne ruudun toiselle puolelle!

Kuten moni viime aikoina blogini postauksia lukenut on huomannut, niin viime viikkoni ja viikonloppuni ovat menneet ihan tajutonta vauhtia ja ohjelmatäytteisesti, eikä semmoisista pidemmistä vapaa-ajan jaksoista ole päästy nauttimaan. Nyt kuitenkin tähän on tullut mutos, sillä olen viettänyt ihanan rennon lauantain.

Tänään olen siis nukkunut ihanan pitkään ja sen jälkeen vielä pyöriskellyt sängynpohjalla itseni hereille (se on vaan niin ihanaa heräillä rauhassa). Heräilyjen jälkeen kello lähenikin jo yhtätoista ja päätinkin viettää semmosen ihanan löhöpäivän, ilman mitään sovittua ohjelmaa. Päivä menikin lopulta tietokoneen äärellä some-kanavia päivitellen ja uusia mielenkiintoisia blogeja lueskellessa.


Tietokoneen lisäksi seuranani on toiminut Fazerin karkit ja luottokuulokkeet, jotka kuuluvat mun mielestä ehdottomasti tämmöiseen kunnon löhöpäivään (heh). Kaiken kaikkiaan siis onnistunut ja stressivapaa päivä ilman koulua, tai muuta ohjelmaa! Mites teidän viikonloppu on lähtenyt käyntiin?
SHARE:

5 kommenttia

 1. Hei älä viiti pyörin täällä karkkihimoissani ja sitten törmään tollaseen karkkikuvaan ääääää.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, voi ei! Pitääkin varmaan ensi kerralla mainita sitten heti postauksen alussa, että postaus sisältää "sitä ja tätä" :D

   Poista
 2. Itse onneksi vietän vielä päivää täällä rapakon takana, mutta aloitin myös ihanasti aamun rauhassa syöden pannukakkua ja tuoremehua. Paras tapa aloittaa aamu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, meikän aamupala oli tismalleen sama! Eli hyvin voin sanoa että on hyvä aloitus päivälle :D haha

   Poista
 3. Sinulle on haaste blogissani! :)

  http://sininenruusukimppu.blogspot.fi/

  VastaaPoista