Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

15.3.2014

EI ENÄÄ IKINÄ...
Kuten mä jo eilisessä postauksessa vähän mainitsinkin niin tänään, viikonlopusta huolimatta, meikällä oli herätyskello herättämässä ennen yhdeksää ja siitä sitten tohinan jälkeen suuntasinkin Helsinkiin suuntaavaan junaan. Määränpäänä ei tällä kertaa ollut ne keskustassa sijaitsevat kaupat vaan UFFi ja tarkemmin ottaen niiden euron päivä, elikkä päivä, jolloin tuote kuin tuote maksoi euron. 

Käväisin jo viime vuonna tutkimassa UFFin tarjonnan juuri euron päivänä ja totesin, etten enää ikinä viitsi vaivata itseäni sillä, että menisin monien kymmenien muiden ihmesten mukana pieneen ja tunkkaiseen tilaan kilpailemaan niistä "helmistä", jotka lymyilevät suoraan sanottuna lumppujen seassa. Ja mites sitten kävikään, siellähän mä taas olin ja vielä aamusta ensimmäisten joukossa! 

No jokatapauksessa, toisin kuin viime vuonna, tällä kertaa mukaan tarttuikin neljällä eurolla vaatetta, jotka sovitettaessa näyttivät kivoilta, mutta jotka sitten kotiin päästyni ja tarkemmin niitä tutkittaessani osoittautuivatkin ihan järkyttäviksi... No ainakin sain annettua hyvät naurut muille perheenjäsenille niitä "löytöjä" esitellessä :D . Nämä vaatteet taitavat kyllä joutaa mökille remppavaateiksi, eikä niitä täällä tulla kyllä ikinä näkemään (hehe...)Mites teidän viikonloppu on lähtenyt käyntiin?
SHARE:

2 kommenttia

 1. Haha ihana :D eiköhän itse kullekin välillä satu vahinkoja ostoksilla ;)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahha, no niin se kyllä taitaa olla :D

   Poista