Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

8.3.2014

HUOM, VAIN NAISILLE!

Ihanat lauantai-illat sinne ruudun toiselle puolelle!

Meikäläisen lauantai on vierähtänyt aikalailla erilaisissa merkeissä kuin yleensä. Aamun heräilyjen ja aamupalan jälkeen lähdin nimmitäin ystäväni Raisan ja tämän serkun kanssa kuvailemaan tuota upeaa, vaikkakin märkää ja kuraista, kevääseen puhkeavaa luontoa.

Luontokuvailu ei menyt ihan niin kuin Strömsössä kiitos peilijäässä olevien metsäpolkujen, jäätävän kylmän tuulen ja vetävän koiran. Ei siis liene mikään yllätys, että päätimme tyytä vain muutamaan kuvaan. No jokatapauksessa kuvailun, koiralenkin ja rupattelun jälkeen siirryimme siitä sitten sisätiloihin valmistelemaan lettutaikinaa ja siitä edelleen vohveleita. Ja niiden lomassahan virähtivätkin päivän viimeiset valoisat tunnit.

Mutta sitten päästäänkin päivämenoista, illan saunakäynnistä ja Putouksen päätösjatkosta tämän postauksen pääaiheeseen, eli naisiin ja tarkemmin ottaen naistenpäivään. Tahdonkin nyt toivottaa tulppaanikimpun kera kaikille teille naispuolisille blogini lukijoille oikein hyvää naistenpäivää :)


SHARE:

8 kommenttia

 1. Anonyymi3/09/2014

  Sä oot ihana! ♥
  t. naispuolinen lukija

  VastaaPoista
 2. Sulla on tosi hienoja kuvia täällä blogissa! Vau!

  VastaaPoista
 3. wonderful post! Maybe you’d like to follow me too? 
  Kisses, Alina

  Project Germany

  VastaaPoista
 4. hahah ihana postaus ja tosi kiva blogi sulla! :-)

  http://ninnijaveera.blogspot.fi/

  VastaaPoista