Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

17.3.2014

KEVÄÄN TUULET PUHALTAVAT


WP_20140316_18_59_112_Pro Moikka moi!

Mulle on tän kevään aikan tullut ihan hirvee postausinto ja tuntuu että pää pursuaa koko ajan uusia ideoita!
Voinkin jo tässä vaiheessa, keskellä takatalvea, ilmoittaa teille, että tästä keväästä on tulossa ihan mahtava ja se tullaan kyllä huomaamaan täälläkin! Enempää en kuitenkaan paljasta, mutta jos kuvia tykkää katsella, niin kannattaa ehdottomasti pysyä kuulolla ;)

Ja nyt kun ulkoasuhuoletkin ovat haihtuneet kuin savuna ilmaan, kiitos teidän, päätin luoda blogipostauksieni alle Facebook like-nappulan, elikkä tästä eteen päin jos vaan postaukset on teitin mieleen, niin ei muuta ku peukku pystyyn :D

Mutta sitten ilmoittelusta tuohon ylhäällä pällistelevään kuvaan. Päätettiin nimitääin pikkusiskoni kanssa, kesken läksyjen luvun, pistää pystyyn oma pieni kotistudio ja niinhän siinä sitten kävi, että pimennysverhot lattiaan asti, valaistus kuntoon ja eikun poseeraamaan! Älytön kasa niitä kuvia tuli ja tää oli käsittelyn jälkeen kyllä yks mun ehdoton suosikki. Mitäs te tykkäätte?


SHARE:

4 kommenttia

 1. Ihanat silmät :3 kuin timatit vai oliko se smadargi??? En tiedä kirjoitinko oikein mutta tajusit varmaan :D Itsekin tein oman koti studion ja kuvat onnistuivat jotenkin :D

  www.katokukakirjoittaa.blogspot.fi tai sitten www.pikkukissapistoksissa.blogspot.fi

  Kaksi blogia itselläni mutta toi toinen on vähän niin kuin se "kulissien takana" blogi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos!
   ja pitääkin käydä kurkkaamassa

   Poista
 2. Kuva on oikein onnistunut ja ehkä jopa symbolinen (vähän kliseisellä tavalla, mutta toimivasti), valon raja on loistava suoruutensa ansiosta!

  Ja kun tänne itseni klikkasin, yllätyin positiivisesti bannerinvaihdosta. Edellinen oli hieman sekava eikä oikein toiminut, tämä on yksinkertaisuudessaan kaunis. :-) (Ja Comic Sans fonttina oli aivan kamala, imo.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tälläinen rakentava kommentointi on aina enemmän kuin tervetullutta ja kiva kuulla että uusi ulkonäkö miellyttää muitakin kuin vain mua. :)

   Poista