Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

7.3.2014

KEVÄTSHOPPAILUA

Moikka!

Meikäläisen viime päivät ovat kuluneet melko koulutäytteisinä, mutta onneksi nyt olen ehtinnyt ottamaan myös hieman vapaa-aikaakin sinne treenien ja koulun väliin. Tällä viikolla tuo vapaa-aika on hujahtanut kuin siivillä uusia postimiehen tuomia vaatekuvastoja selaillen. Niiden saapuminen ja selailu ovat kyllä niin selvä kevään merkki että huh huh.

No jokatapauksessa, koska noissa kuvastoissa, jotka saattavat olla sen lähemmäs sata sivua pitkiä, on yleensä vain 1-5 sivua miestenvaatteita (mikä on kyllä ärsyttävintä ikinä, ihan kuin miehet eivät uusisi vaatekaappiaan...), niin päätin jatkaa kevätshoppailua/ihastelua täällä netin puolella.

Siinä sitten hetken ihasteltuani ja useita ihania vaatteita löydettyäni mulle tuli ihan huikee idis, nimittäin vaatekollaasi! Ja niimpä mä aloin väsäämään kahta eri kollaasia, joista toiseen tuli yläosat ja toiseen sitten muut vaatteet ja asusteet. 

 Yläosiin mulla eksyi melko keskenään erilaisia vaateyksilöitä. Seasta löytyy erilaisia kuoseja, tekstiä ja printtiä, tietenkin väriä ja sitten omanakin yllätyksenä mustaa. Mustä on ollut jotenkin aina sellanen tylsä väri, enkä oo oikeen ikinä lämmenyt sille, joten olikin hieman outoa, että ne nyt herättivät mielenkiintoa.Mun oli aluksi tarkoitus eritellä viellä alaosat ja asusteet toisistaan, mutta niitä ei näyttänyt kamalasti löytyä, joten päätin yhdistää ne yhdeksi kollaasiksi. Mulla ei oo oikeen ikinä ollut useita käyttöhousuja, vaan aina on löytynyt ne kahdet luottohousut, joista toiset ovat saattaneet olla jalassa lähes 24/7 ja toiset sitten vaan sen aikaa kun toiset ovat pesussa. Jotenkin se on vaan kaupassa niin paljon "vaikeampaa" ostaa niitä tylsissä pinoissa olevia farkkuja, kuin niitä ihania yläosia, joten ne sitten vaan jäävät.
Joka tapauksessa muutamat housut löysin ja niihin sisältyy myös mustat pillit, joita mulla ei yllätys yllätys ole ikinä ollut, mutta joita olen tässä viime aikoina haaveillut. Ja housujen lisäksi löysin tietty kenkiä, kengät kun ovat yläosien lailla semmoisia, johin yleensä rahani käytän ja joita useammat löytyvätkin.


Mitä muuten tykkäättee tälläisistä kollaasipostauksista?
Ja sitten taas ihanat viikonloput kaikille! :)
SHARE:

3 kommenttia

 1. Rakastan kattoo tämmösiä postauksia! Ja sulla vaikuttaa olevan hyvä tyyli kollaasien perusteella :)
  http://iirisses-kuvailee.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. mulla taas on vähän päinvastainen ongelma housujen ostamisessa, sillä raahaan farkkuja jatkuvasti kotiin mutta käytän kuitenkin eniten vaan muutamia lemppareita... mulla on tällä hetekllä kaapissa ainakin kahdet ihan käyttämättömät :-D kivoja vaatteita oot kollaasiin löytäny!

  VastaaPoista
 3. Blogissani lyhyt arvostelu blogistasi ! Käys kurkkii ;)

  http://once-upon-time-laura.blogspot.fi/2014/04/top5-blogit.html

  VastaaPoista