Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

1.3.2014

MIKÄHÄN LEFFA SE OLIKAAN?

Heippa hei!


Taas on viikot vierähtäneet, lomat lomailtu ja viikko koulunpenkillä istuttu. Mun loman jälkeinen viikko on mennyt tapansa mukaan ihan älytöntä vauhtia: pitkään nukuttu, eli toisin sanoen kelloa torkutettu ja sitten pää kolmantena jalkana juostu kouluun. Sen lisäksi sitten läksyjä tehty ja treeneissä käyty. Niin ja sitten on muuten muutama työhakemuskin täytelty, joten nyt vaan pitää toivoa, että ensi kesäksi onnistaa. Aikalailla, siis ihan tavallinen viikko takana, ja toivottavasti mahtava viikonloppu edessä!Kuvailemaankaan en ole kerennyt, eikä tuolla harmaassa kurasäässä edes viitsi kameran kanssa kuljeskella. Toisaalta olen ihan happy, että talvi oli tälläinen, kuin se on ollut ja että tiet ovat jo tähän vuoden aikaan kuivat. Aina vaan tulee enempi sellainen fiilis, että kyllä se kesä ja sen tuoma kesäloma sieltä kohta tulee ja eihän kesälomaankaan ole enää kuin n. 90 päivää, joten sitä odotellessa! :)
Kuitenkin muutaman maisemakuvan sain viikon aikana räpsästyä koulumatkani varrelta ja oikeastaan, kun sain ne siirrettyä koneelleni, niin tykästyin niihin ja tännehän ne nyt sitten pääsivät, nuo ihanan vehreät ja keväiset kuvat!


Tänään päätettiin pitää perheen voimin ihana löhöilta hyvän leffan ja herkkujen parissa, elikkä niin rento ilta takana kuin vaan voi olla! Iltamme alkoi heti mun treenien jälkeen pienellä kauppareissulla ja (itsetehtyjen) karjalanpiirakoiden lomassa ja siitä sitten kannoimme yhteistuumin herkut olkkariin ja ei muuta kuin leffa pyörimään!


Mitään hajua ei mulla ole siitä, mikä leffa oli kyseessä, mutta oli kyllä ihan mahtava tositapahtumiinperustuva huumoripläjäys teos. Siihen päälle vielä sitten popparit, kokis ja irtikset ja mahtava seura, niin hyvissä mielin voi jättää koulun taakseen ja keskittyä edessä olevaan viikonloppuun.

Viikonlopulle mulla on tiedossa treenivetoa kummallekkin päivälle, läksyjen tekoa ja sitten hyvää ruokaa. Eipähän ainakaan tarvitsee miettiä, että mihin sen vapaa-ajan käyttäisi :)


Tähän loppuun mun on vielä pakko jakaa eräästä blogista löytynyt jippo, nimittäin jäädytetyt viinirypäleet. Vinkki kuulosti niin oudolta, että olihan sitä pakko kokeillä ja ensimmäisen kokeilun jälkeen olin ihan myyty. Tää on nimittäin ihan mahtava vinkki ja saa viinirypäleet maistumaan ihan erilaisita kuin yleensä. Nämä koostumukseltaan sorbettimaiset viinirypäleet valmistuvat pakkasessa muutamassa tunnissa, elikkä rypäleet vaan pakkaseen ja parin tunnin päästä pääsekin jo herkuttelemaan!
Nyt on kuitenkin kello pyörähtänyt jo lauantain puolelle, joten meikä poika taitaa lähteä tästä unten maille!
Ihanat viikonloput teille siine ruudun toiselle puolelle :)
SHARE:

2 kommenttia

  1. Kokeilenkin tuota jäädytettyä viinirypälettä.Kuulostaa mahtavalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa vaikka vähän erikoisemmalta kuulostaakin! :)

      Poista