Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

14.3.2014

RUOTSINTUNNIN PROJEKTI

Heippa taas ja oikein ihanaa viikonloppua!

Meikäläisen perjantai alkoi hieman erilaisemmissa merkeissä, tai no ainakin merkeissä, jotka eivät mun jokapäiväiseen toimintaan kuulu, nimittäin blogin luonnilla. Nyt taas ei kannata vetää niitä sumppeja väärään kurkkuun, sillä ei, tämä blogi ei ole muuttamassa enää yhtikäs mihinkään.

Kyseessä on siis minun ruotsintunnille tehtävä  työ ja kuten jotkut jo saatoivat honata, niin  minun tulee siis kirjoitella blogia. Kirjoittelun tulisi kestää vähintään seitsemän postauksen verran ja sen tulisi tapahtua ruotsiksi (iik!). Tämä ett svenska projekt nimeä kantava blogi tulee käsittelemään postausmäärästä johtuen melko pintaraapaisullisesti mm. omaa kulutustani, kulutusta ylipäätään, mainontaa, sekä mainnonan vaikutusta ostopäätöksiin.

Vaikka joudunkin tässä tilanteessa siirtymään "hieman" pois mukavuus alueeltani, niin olen kuitenkin innoissani, ja samalla kauhuissani, tästä työstä. Ja koska blogi ei tule olemaan salainen, vaan koko maailmalle avoin, niin päätin ruotsin kielen lisäksi kirjoitella pohdinnoistani ja huomioistani myös suomeksi.
Kirjoittelun on tarkoitus alkaa ensi viikon aikana

Nyt siis, jos haluat nauraa itsesi kippuralle minun ruotsinväserryksiäni lukiessa (se siis ei todellakaan ole kielioppia nähnytkään, ja kirjoitusvirheet ovat sille tutuin sana ikinä), päästä tutustumaan vähän erilaisempiin postauksiin niin ruotsiksi, kuin suomeksikin tai haluat muuten vain viihdyttävää siansaksalukemista illoiksi, niin tuo alla olevan linkin blogi tulee postausten jälkeen olemaan kuin sinulle tehty!
Ja jos mieli tekee, niin kommentointi, ruusut ja risut ja omat mielipiteet ett svenska projekt -blogin postauksissa ovat enemmän kuin tervetulleita! :)
Nyt kuitenkin taitaa olla meikäläisen aika lähteä unten maille, sillä huomenna pitäisi herätä herätyskellon soittoon ja lähteä melko aikaisella junalla kohti Helsinkiä!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti