Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

21.4.2014

BLOGI 1 VUOTTA!

Hellou!

Kävin tässä muutama päivä sitten ihan vaan varmuuden vuoksi tarkistamassa WordPress-tilini ja arvatkaas mitä siellä odotti? -No ilmoitus siitä, että olen tasan vuosi sitten rekisteröitynyt WordPressiin!
Aluksi ihmettelin, että miten ihmeessä siitä voi olla niin kauan ja olihan mun sitten vielä pakko tarkistaa, että koska ensimmäinen postaus oli rustailtu ja niinhän se oli, että postauksessa luki: 20.4.2013!

Olin alunperin kirjoittanut tämän postauksen jo luonnosvaiheeseen, mutta koska siitä olisi tullut sellainen kilometripostaus, niin päädyin tekemään tämän uudelleen hieman lyhyempänä.

Blog1
Kun vuosi sitten perustin Oman Elämäni Kuningas -blogin, oli koko blogimaailma minulle vieras käsitys, enkä siis noihin aikoihin lukenut blogeja ollenkaan. Tästä johtuen ensimmäiset kuukaudet ja postaukset olivat melko hakemista ja uuteen tottumista ja sen kyllä huomaa ensimmäisten postausten laadusta, haha.

Harjoittelun ja oppimisen jälkeen pääsin kuitenkin pian sisälle tähän blogimaailmaa, ja siitä se vuoristorata sitten alkoikin! Puolen vuoden WordPressillä kirjoittelun jälkeen blogillani oli huomat 5 lukijaa ja yksittäisiä lukkertoja vähän reilu 1 000. Tässä vaiheessa aloin vakavasti harkita muuttoa Bloggerriin ja kuten huomaatte se tapahtui aika lähelle puoli vuotta sitten.

Bloggeriin siirtymisellä ei ole ollut kuin positiivinen vaikutus bloggaamiseen, sillä se on tuonut ihan älyttömän nopeasti uusia lukijoita, ihania kommentteja ja yksittäiset kävijämäärät ovat nousseet ihan uusiin lukemiin. Nämä taas johtavat siihen, että kirjoittelu tuntuu aina vain arvokkaammalta ja mieluisammalta.

Oman blogin perustaminen on suoraan sanottuna antanut mulle ihan älyttömästi! Olen muuttunut tämän vuoden aikana paljon rohkeammaksi, sillä alkuaikoina en edes uskaltanut tuoda julki sitä, että minulla ylipäätään on blogi. Sen lisäksi, että olen muuttunut, olen myös löytänyt uusia ihania ihmisä ympärilleni, olen viettänyt aikaa ihan mahtavien ihmisten kanssa ja sosiaalistunut! :D

Päätin tätä postausta varten myös hieman selvittää teidän mielipiteitä postauksiani ja blogiani kohtaan ja niimpä kaivoin tiedostoista esille kaikki aiempien postausten kävijätiedot.
Teidän 5 ehdotonta suosikkipostausta siis olivat:
1. Boy London, Hot or Not
2. Wanhat 2014
3. Nyt pääset kyselemään
4. Linkkaa blogisi
5. Huom, vain naisille

Näiden lisäksi yritin etsiskellä niitä outoja hakusanoja, joilla blogiin ollaan eksyttyn, mutta kaikki viittavaat niin hyvin blogini postauksiin tai nimeen, etten niitä viitsinnyt eritellä110 postausta, 395 kommenttia, 189 rekisteröitynyttä lukijaa bloggerissa ja 22 lukijaa bloglovin:ssa, uskomattomasti lukukertoja ja ihan tajuttomasti hyviä muistoja ja kokemuksia.
Tämän jälkeen mulla ei olekkaan mitään muuta sanottavaa, kuin iso kiitos jokaiselle ja tehdään tästä vuodesta vielä kaksinverroin mahtavampi!

6901


Olisi muuten kiva kuulla miten te oikein olette eksyneet sinne ruudun toiselle puolelle ja mikä sai teidät liitymään blogini lukijaksi? :)


SHARE:

6 kommenttia

 1. Harvoin löytyy miespuolisten kirjoittavan näin kiinnostavaa blogia, varsinkin kun tyyli on lifesyle. Siinä on se suurin syy, osaat kirjoittaa ja sulla on upeita kuvia. Oon aina oottamassa millos tänne tulee uus postaus. Niin, facebookin bloggaaja-ryhmän kautta taisin ekan kerran tähän blogiin tulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos sulle tästä kommentista! :)

   Poista
 2. Mulla tuli 9.4 täyteen kaksi vuotta siittä että oli aloittanut bloggaamisen ja kyllä tuli semmoinen olo että "Vau onko siittä jo niin pitkä aika?" Onnea tietenkin sinulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, ihan samaa itsekkin ihmettelin! :)

   Poista
 3. Etsiskelin eräänä tylsänä päivänä uutta luettavaa ja sain päähäni itsepintaisen ajatuksen siitä, että haluan vaihtelun vuoksi etsiä myös poikien blogeja. Etsiskelin ties millä hakusanoilla ja ihan joka paiksata, mutta mistään ei löytynyt just mua kiinnostavaa pojan blogia, ja niinpä jo melkeen luovuttaneena siirryin muiden blogien pariin ja selailin kommentteja. Ja siellä, jonkun blogin kommenttiboksissa, oli sulta tullu kommentti ja linkki sun blogiin ja niin mä tänne päädyin ja jäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu, kiitos sulle Page! :)

   Poista