Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

17.4.2014

FLOWERBOY

Moikka moi!

Kuten varmaan olettekin huomanneet, niin meikäläinen on pitänyt Info-postausta lukuun ottamatta lähes kahden viikon mittaisen hiljaiselon blogini saralla. Syy siihen on yksinkertaisesti se, että elämäni on näiden muutaman viikon ajan ollut melko hullunmyllyä, aikatauluttamasti ja paikasta toiseen säntäilyä, eikä kiireistä huolimatta missään nimessä mielenkiintoista.

WP_20140416_17_26_34_Pro

WP_20140416_17_33_09_Pro


Tänään kuitenkin, kun neljän päivän mittainen pääsiäsloma starttasi, päätin ihan suosiolla unohtaa ne kaikki kouluhommat ym. alkuviikkoon ja nauttia ja rentoutua näistä stressittömistä päivistä. Tänään koulun jälkeen nappasinkin koulusta saavuttuani  kameraan käteen ja suuntasin pihamaalle möyrimään keväisiä kukkaisa kuvailemaan. Heti tuli niin kesäinen fiilis, kun pääsi ulos kevättakki päällä, kamera kädessä auringon lämmittäessä selkää!


WP_20140416_17_27_59_Pro

WP_20140416_17_23_50_Pro

Meikäläisen pääsiäsloma vierähtää Itä-Suomen rauhassa keskellä ei mitään ja siellä jos missä on mahtavat mahdollisuudet kuvailulle ja kirjoittelulle, joten kannattaa varautua (asu)kuva painoitteisiin postauksiin!
Näiden lomalla rustailtujen postausten lisäksi ensi viikolla tulee tapahtumaan vaikka ja mitä, mutta koska mä oon sen verran ilkeä, että haluan pitää teidät vielä jännityksessä, niin sanon vain, että nyt jos koskaan kannattaa pysytellä kuulolla :)

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti