Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

11.4.2014

INFOA

Moikka moi!

Huh huh, nyt on sitten viimeinen jakso vierähtänyt käyntiin sellaisella rytinällä, että olo on kuin jyrän alle jääneellä. Mulla on siis tässä jaksossa vaikka ja mitä, eli  kuusi peruskurssia ja niiden lisäksi hygieniapassikurssi, jota ei tietenkään järjestetä omalla koululla, vaan toisella puolella kaupunkia. 
Mutta koska mä en nyt tullut teille mun kouluväsymyksestä infoamaan, niin lets siirryttään asiaan.

Kuten ehkä tarkkasilmäisimmät ovatkin saattaneet huomata, niin bannerin alle, sivuvalikkoon, on pompahtanut uusi teksti: "Blogkeen". Elikkä tästä eteen päin meitsiä ja meikäläisen postauksia voi seurailla siis Blogkeen:in kautta. Sinne pääset näppärimmin tästä , taikka sitten ihan tuolta bannerin alta.
Ja sitten, koska blogini kävijämäärät ovat nousseet yllättävän mukavasti, ja reilusti yli rekisteröityneiden lukijoiden, niin muistutus seurailumahdollisuuksista on paikallaan:

Blogger: Ensimmäisenä on tietenkin se vanha kunnon bloggerin kautta toimiva lukija. Varmasti kaikille niille, jotka omistavat Googletilin, helpoin ja nopein vaihtoehto, eli ei muuta kuin sivupalkista pari klikkausta.

Bloglovin: Sitten jos jostain syystä ei ole, tai ei halua Googletiliä tehdä, niin toinen varma seurailupaikka on Bloglovin´. Tätä kautta pääset seurailemaan erilaisia blogeja, ja samalla voit antaa sydämen postauksille, joista pidät, ja näin ollen saada bloggaajalle hymyn kasvoille (winkwinki..) . Minun blogia voit seurailla painamalla tästä

Blogilista: Blogilista on Bloglovin kanssa toinen blogisivusto, josta mut ja monet muut blogit löytää helposti. Samalla kun seurailet niitä vanhoja tuttuja, niin löydät helposti uutta luettavaa esim. Top-listalta. Mun blogia voit seurailla Blogilistan kautta painamalla tästä

Instagram: Sitten viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä Instagram, jossa pääset seurailemaan elämääni blogipostausten ulkopuolella kuvien kautta kerrottuna. Mut löytää Instagramista nimimerkillä Jereviin


Nyt kun meitsin blogia voi seuraille lähes kaikilla mahdollisilla alustoilla, niin toivottavasti jokaiselle teille lukijoista löytyy se oikea paikka, jota kautta pysyä ajantasalla. Jos blogini ei ole vielä paikassa, jossa sinä blogeja seurailet, niin laitappa vaikka kommentin muoddossa pientä ehdotusta tulemaan ;)

Sitten vielä tästä infotilaisuudesta viikonloppuun, kevääseen ja alku kesään. Elikkä kiireistäni huolimatta blogini elää melko mukavaa elämää ja tässä muutaman kuukauden sisällä on tulossa ihan mahtavia kuvatäytteisiä postauksia ja erityisesti matkailusta kiinnostuneiden kannattaa pitää aistit erityisen herkkinä... Kannattaa siis pysyä kuulolla ;)
SHARE:

2 kommenttia

  1. löysin sun blogin vasta nyt ja jään kyllä ehdottomasti seurailemaan, ihan vanhan tutun bloggerin kautta:D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi4/15/2014

    miten sait blogkeenin yhdistettyä blogiis, kun en näe upotettavaa tekstiä missään? :)

    VastaaPoista