Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

27.4.2014

IT´S ALL ABOUT THE FLYES

Hellurei!

Kun viime postauksessa päästiin pienelle kevätseikkailulle ruohonjuuri tasolle, niin tällä kertaa lennelläänkin yläilmoissa. Kuten kerroinkin teille, niin pääsiäisviikonlopulla kamera oli kuin kädenjatke, eikä liipasinsormea säälitty. Noina kuvauspäivinä pyrin ikuistamaan niitä heräävän luonnon pieniä yksityiskohtia ja niimpä maassa möyrimisen lisäksi jahtasin kevään ensimmäisiä perhosia!

No, kuten arvata saattaa, niin ne muutamat taivaalla lentelevät perhoset jäivät (tällä kertaa) ikuistamatta. Säkenöivistä perhosotoksista huolimatta muistikortille tallentui muunlaista eläinkunnan menoa näiden joka kesän pörriäis kärpästen muodossa.

014

Kuten alkukeväästä vähän vihjailinkin, niin tänä keväänä on tullut paljon kuva-aiheisia postauksia. Jos susta tuntuu, että olisi kiva saada sekaan jotain totally erilaista, niin tästä painamalla pääset laittelemaan mulle postausehdotuksia :)Oikein ihanaa ja lämmintä viikonlopun loppua!

SHARE:

3 kommenttia

 1. Itekkin koitin tänään kuvailla perhosia, muttei siitä mitään tullu :'D Täytyy koittaa kohta uusiks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kyllä se siitä! Onneksi kesä on vasta tuloillaan

   Poista
 2. Oh sweety! This post is great!!
  Your blog is amazing! so I'll be happy if we could follow each other. Just let me know in my blog if you do it and I will follow back inmediatly!
  have a great looong weekend!
  xoxo from Spain

  www.thegrisgirl.blogspot.com.es

  VastaaPoista