Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

6.4.2014

(NEW JEANS)x3

Hellou!

Kuten otsikostakin voi pienoisella aasinsillalla päätellä niin tämä viikonloppu on mennyt paitsi laiskotellessa, niin matikkaa laskien. Mulla on siis matikankoe ensi tiistaina, kun kerta koeviikolla sen onnistuin möhlimään.
No nyt on sitten taas matikkaa laskettu niin, että alkaa tulla kaiken maailman derivaatat ja käänteisfunktion korvista, joten siirrytäämpä itse asiaan.

Kuten mä tässä jo yhdessä postauksessa muutama kuukausi sitten ohimennen ilmoittelin, niin mulla on siis aina ihan järjetön housukriisi ja ostelenkin aina vaan niitä yläosia, sillä housujen ostaminen on vaan jotain niin vaikeeta! No nyt tähänkin on tullut muutos kolmien housuparien muodossa.
Löysin nämä kaikki kuvassa näkyvät housut tässä viimeisen kuukauden sisällä ja se jos mikä on (todella) ihmeellistä mun kohdalla.

WP_20140406_20_59_48_Pro

1: Mustat pillit. Tämän tapaiset housut on ollut mulla jo vaikka kuinka kauan ostoslistalla, mutta niitä ei vaan ole löytynyt yhtään mistää. Näitä yksilöitä sovitettaessa seisoskelin usean minuutin sovituskopissa miettien, että otanko vai en ja ensimmäisellä kerralla jätinkin ne vielä kauppaan. No sitten kun asia alkoi illalla kaivelemaan mieltä, niin pakkohan mun oli palata kauppaan sovittamaan niitä uudellen ja niinhän siinä sitten kävi, että ne lähtivät mukaan Stuodio25:sta -70%:n alennuslapulla varustettuna, hintaan 24e.

2: Tummat suht pillit farkut, jotka on muuten löydettävissä jo yksistä asukuvista. Postaukseen pääset tästä. Nämä mä ostin ennen noita mustia ja nää oli sitten vähän niinkuin kakkosvaihtoehtona, kun kerta mustia ei löytynyt. Vaikka aluksi tapani mukaan mietiskelinkin, että otanko vaiko en, niin pakko myöntää, että onneksi otin, sillä nää on ollut ihanat! Nämä löytyivät Jack&Jonesilta -50%:n alesta hintaan 30e

3: Ja viimeisimpänä vaaleat löysähköt farkut, jotka löysin kirpparilta hintaan 1e. Olen siis koko kevään aina kirppareilla käydessäni tutkiskellut, josko sieltä löytyisi halpoja vaaleita farkkuja. Tarkoutukseni ei siis ole laittaa noita suoraan jalkaan, vaan leikellä niistä ittelenni ihanan kesäiset shortsifarkut, joten katsotaan miten käy.

Mutta siinäpä ne nyt olivat ja voitte kuulkaas olla varmoja, että jokaiset tullaan näkemään täällä tämän kevään ja kesän aikana asukuvien muodossa :D . Mitkäs muuten on teidän lempparit?SHARE:

3 kommenttia

 1. Voiettä, mun mielestä on niin upeeta, että suomalaiset miehetkin on löytäny bloggaamisen! Mahtavaa, oot rohkee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla ja kiitos tästä kommentista Rosamaria! :)

   Poista
 2. Liityin lukijaksi, kiva blogi! :)

  VastaaPoista