Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

1.4.2014

OUTFIT OF SPRING

Moikkelis moi!

Nyt on siiten kelloja käännetty ja siirrytty virallisesti kesäaikaan! Ihan mahtavaa, kun lumet alkaa olla jo jokapaikasta sulaneet, katuja lakaistu ja pääsee käyttämään tuolla auringonpaisteessa ihania kangaskenkiä!
Meikäläisen viikonloppu meni aikalailla rennoissa tunnelmissa ja kokeisiinluku hieman jäi: sen kyllä huomasi tämän päivän ruotsinkokeesta, joka ei luultavastikkaan mennyt läpi.

No asiasta kukkaruukkuun, tai oikeastaan takaisin kevääseen. Mulla on nimittäin kaapin perukoilla ollut vaikka kuinka ihania kevät/kesä vaatteita, jotka sormet syyhyten olisi tehnyt mieli pukea jopa tuonne paukkupakkasiin, mutta jotka olen tähän asti onnistunut pitämään siellä kaapissa. Nyt kuitenkin sain vihdoin luvan itseltäni laittaa väriä ylle, aurinkolasit päähän ja ihanat vaaleankeltaiset uutukais Converset (tuliaiset Thaimaan reissulta) jalkaan. Samalla kertaa kaikkien ihanien uutukaisten kanssa jalkaan tarttuivat myös meikän uudet farkut, jotka ovat olleet useamman kuukauden ostoslistalla, mutta joita ei vaan ole löytynyt.

WP_20140330_17_33_23_ev411_Pro
Siinä sitten kun sunnuntai-iltana tällaisin  inspiraatiopuuskan sain, niin olihan se pakko päästä ikuistamaankin, joten ei muuta kuin puhelin käteen ja soittelemaan, josko joku lähtisi kanssani kuvailemaan. Kieltävien vastausten jälkeen päätin siiten lähteä yksin kamerani kanssa pikku kierrokselle ja taas pääsin hyppelemään sinne kameran eteen itselaukaisimen tikittäessä. Nyt sitten on kuvat saatu käsiteltyä ja mun mielestä nämä onnistuivat yllättävän hyvin , vaikka ikävästi osa muuttui hieman pikselimössöksi. 
Mitäs mieltä te olette tästä asusta?

Asukuva_kevät

WP_20140330_17_39_04_ev4_Pro

WP_20140330_17_47_43_ev3_Pro

WP_20140330_17_45_37_ev411_Pro

WP_20140330_17_49_42_ev2_Pro

WP_20140330_17_41_10_ev4_Pro

SHARE:

8 kommenttia

 1. Miten teit ton gifin ? Oon jo kauan halunnut oppia tommosen teon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoin youtubesta tutorialin ja tein ton siis PhotoShop Cs5:lla, mutta sen mitä netistä löysin, niin Gifin tekoon löytyy paljon ilmaisiakin ohjelmia, kuten Gimp! :)

   Poista
 2. Vau! Upeita kuvia, varmaan oot ottanut nää itselaukaisimella! Ihan järjettömän mielenkiintoisessa paikassa oot kuvaillut ja nuo keltaiset Converset on ihanat! Ainoa mikä omaan silmään noissa kuvissa särähtää on tuo taivaan valkoisuus, tykkäisin jos olisi edes himppu sinistä tai harmautta taivaalla, mutta hyvältä näyttää kyllä näinkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ite kanssa tykkään niistä ihan älytöömästi! :D

   Ja mielipiteensä kullakin. Itse kanssa tykkään siitä taivaan sinertävyydestä, mutta päätin näissä kuitenkin korostaa tuota itse asua :)

   Poista
 3. Great look! :) Converse shoes are simple, but always the best! Greetings from Poland :)
  http://10thjune.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Tosi siitejä kuvia! Oot kyl kans komea :))

  VastaaPoista