Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

4.5.2014

BACK TO BUSINESS

Moikka!

Nyt on kyllä ihan pakottava tarve tulla katkaisemaan tämä viikon mittainen hiljaiselo täällä blogin puolella. Meikän viime päivissä on tapahtunut taas ihan älyttömästi ja voinkin saanoa että olen joinain päivinä juossut pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Viime viikon aikana meikän Some-elämä on todenteolla kärsinyt, eikä mulla ole oikeastaan harmainta aavistusta, siitä mitä kaikkea on tapahtunut. En ole lukenut toisten blogeja, en ole käyttänyt Twitteriä, saati tutkaillut tarkemmin Instagramia... Ei, tämä ei ole kyllä yhtään mun tapaista.

706

Tämän some-elämän seuraksi olen löytänyt paljon uutta "todellisessa maailmassa" taphtuvaa. Joten tässä vaiheessa näyttää olevan tilanne, jossa joudun elämään muutoksen aikaa. Joudun ratkaisemaan, miten tulen käyttämään 24 tuntiset päiväni. Joudun päättämään, mikä on tärkeää ja mikä ei ja elämään elämääni tavalla, joka milloinkin tuntuu hyvältä. Vaikka kuulostaakin ehkä siltä, että harkitsisin bloggaamisen lopettamista, niin ei, tämä kaikki on vain uutta minulle. Tämä kaikki on uudella tavalla jännittävää ja erilaista. Joudun kerrankin sopeutumaan kiireitteni takia.

Kuten kerroinkin, niin viime päivinä on tapahtunut kaikenlaista. Sain vihdoin tietää, että kesäkuu menee töitä tehden. Olen pääsyt nauttimaan mahtavasti kaveriseurasta ja viettämään aikaa naurun ja puheensorin parissa. Olen pohtinut, miten ihmeessä saan armeijalapun tiedot täytettyä. Olen ollut tyytyväinen koeviikon tuloksiin. Olen jännittänyt autokoulun aloittamista, sekä torkuttanut tapani mukaan kelloa aamuisin aivan liian myöhään.


077
Tämän kaiken ja paljon muun lisäksi elämässäni on tapahtumassa yksi ainakin mulle iso juttu, mutta siitä mä
kerronkin sitten ihan omassa postauksessa. Kertokaas mitä te tykkäättee tällaisista kuulumis-postauksista ja mitä ihmettä te olette tämän kevään ja viime päivien aikana tehnyt.Oikein ihanaa kevättä teille jokaiselle! :)
SHARE:

2 kommenttia

 1. aiotko mennä inttiin? :-) mulla viel TJ41 :-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä aijon, vaikkei se mieluiselta tunnukkaan.
   Mitä muuten tuo TJ41 tarkoittaa? :D

   Poista