Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

17.5.2014

MY SUMMER 2014

Hola!

Mun pitäisi tällä hetkellä olla tuolla työpöydän ääressä lukemassa matikkaa, fysiikka, vähän lisää matikkaa ja historiaa, mutta täällä mä vaan kirjoittelen. Koeviikko lähenee uhkaavasti, mutta onneksi voi tuuduttautua siihen, että tämän rutistuksen jälkeen alkaa se ensimmäisestä koulupäivästä asti haaveina ollut kesäloma. 

Nyt kun lukeminen ei tunnu maistuvan yhtään, niin päätin tulla kirjoittelemaan teille siitä ylläristä, joka mulle tapahtuu kesälomalla. Tämä kesällä tapahtuva tapahtuma on ollut mulla haaveissa alakoulusta asti. Olen tehnyt paljon töitä sen eteen, että saisin joku päivä toteutettua tämän unelmani. Olen tehnyt valintoja, jotka ohjaavat minua tähän pisteeseen ja nyt alkaa olla sen aika, että tämä unelma toteutuu.

28thstreet2010

Meikäläinen varasi siis syksyllä matkan New Yorkiin. Olen siis lähdössä kielikursille näkemään maailmaa, tutustumaan suurkuapunkiin ja toteuttamaan unelmaani kuukaudeksi tänä kesänä. Nyt matkan suunnittelu on päätynyt siihen pisteeseen, että majoituspaikat ja paperisodat on saatu hoidettua ja enää ei tarvitse muuta kuin odotella, laskea päivä ja jännittää tuntematonta, joka edessä odottaa.

Kuukauden reissu tuonne isoon omenaan alkaa heinäkuun alussa, tarkemminottaen  seuraavana päivä mun 18-vuotis synttäreistä ja sieltä sitten olisi tarkoitus palata heinäkuun viimeisellä viikolla. Hirveästi mulla ei ole vielä tietoa siitä, mitä kaikkea kamuksella, jossa majoitumme, on ja mitä ei, mutta se selviää sitten paikan päällä. Toisin sanoen matkalta tulen ottamaan kuvia minkä kerkeän ja mahdollisuuksista riippuen saattaa paikanpäältä muutama postauskin tulla rustailtua. Mutta näistä höpinöistä lisää sitten kesäloman aikana!
Jos täällä on joku, jolla on kokemusta tuosta isosta omenasta, 
niin vinkkejä otetaan ehdottomasti vastaan! ;)

SHARE:

4 kommenttia

 1. Vau! New Yorkiin ois mahtavaa itekki päästä :) Ehkä joskus :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei "ehkä joskus", vaan "vielä joskus.." ;)

   Poista
 2. Anonyymi5/19/2014

  Wau! Yksi kateellinen ilmottautuu! Olin itse viime kesänä kaksi viikkoa Nykissä ja voisin lähteä takas vaikka heti. Ihan mahtava paikka! :) Kivaa matkaa sulle!

  Johanna N.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, nyt taisi just matkakuume taas kasvaa :D

   Poista