Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

25.5.2014

SUNNY WEEKEND

Meitsi on fiiliksissä tästä stressittömyydestä ja tietenkin siitä, että kesäloma alkaa kohta! Enää muutama koe ensi viikolla ja sitten voikin painaa jarrua ja nauttia lämmöstä ja auringosta.

Kun koeviikko rävähti käyntiin tiistaina, on päivät yllättäen muuttuneet ihmeen rennoiksi. Olin varautunut siihen, että lukisin niska limassa koululäksyjä hellerajojen paukkuessa ulkona. Näin ei kuitenkaan ole päässyt käymään, sillä auringosta nauttiminen ja koulukirjojen lukeminen ovat menneet ihan mahtavasti lomittain.

WP_20140525_13_43_39_Pro

Tän viikonlopun aikana meikä on on ottanut arskaa varmaan enemmän ku koko viime kesänä, nauttinut mahtavasta seurasta, grillaillut, kuunnellut musiikkia, ajellut ympäri ämpäri ilman erillistä päämäärää. Kaikkea ihanaa ja kesäistä siis. On se loma vaan enemmän kuin tervetullut, joten oikein ihanaa loman odotusta ja kesänalkua teille sinne ruudun toiselle puolelle! :)Mitäs teidän kesäisiin päiviinne on mahtunut?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti