Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

8.5.2014

SUMMER OUTFIT

Hola!

Täällä on yksi, joka odottaa kesäloman alkua kuin kuuta nousevaa. Viimeiset 2 viikkoa on päiviä laskettu ja nyt kun koulua on jäljellä enää reilu 3 viikkoa, niin taitaa olla aika aloittaa se kuuluisa loppukiri!

Miekäläisen kesä on todella täyteen buukattu, sillä kesäkuu menee töitä tehden ja yo-kokeisiin lukien. Heinäkuu puolestaan menee sellaisen salaisuuden parissa, josta kerron teille piakkoin ja sitten jääkin enää n. 2 viikkoa sellaista aikaa, jolloin ei ole mitään ohjelmaa. 
Nyt kun oikein alkaa miettimään tätä kesäloman ohjelmistoa, niin johan sitä alkaa kohta jo ennen loma alkua stressaamaan syksyä ja viimeisen vuoden alkua (hehe).

1671

No mutta sittempä siirrytään taas lennosta tämän postauksen aiheeseen. Nämä kuvat on ollut työn alla jo pääsiäsestä asti, sillä kiireiltäni ne ovat saanet odotella täällä koneen uumenissa. Yhdessä vaiheessa jo meinasin, etten julkaisisi näitä ollenkaan, mutta koska toi asu oli ihan super mukava, kesäinen ja siinä tuli viihdyttyä lähes koko pääsiäinen, niin olihan se pakko tulla teillekkin esittelemään!
Kertokaas ihmeessä mitä te tykkäätte?

275

620

2841

145

| Yläosat: H&M/Anerkjendt | Housut: Vila | Kengät: Union Five | Reppu: Thaimaa | 


SHARE:

9 kommenttia

 1. Kivat vaatteet :3 ja mahtava postaus ^^ i like ! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/09/2014

  Tosi hyviä kuvia:)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/25/2014

  ootko huomannu itessäs vähän yhdennäköisyyttä Redraman kans? :) Mun mielestä sun ja Redraman kasvonpiirteet muistuttaa tosi paljon toisiaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ikinä ees ajatellut asiaa, enkä kuullut kenenkään sanovan, mutta ehkä meissä sitten on yhdennäköisyyttä :D

   Poista
 4. Anonyymi5/28/2014

  kiva asu juu, erityisesti toi reppu on mun mieleen! :)

  http://by-mmaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista