Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

10.6.2014

LINNANMÄKI

Toinen lomaviikko on pärähtänyt käyntiin ja meikän kohdalla se tarkoitti muutaman päivän vapaata töistä. Mulla alkoi siis viime viikolla kesätyöt kaupan kassalla ja alku meni opetellen, mutta kyllä se pikkuhiljaa alkoi sujumaan. Tällä viikolla mulla ei olekkaan kuin yksi työpäivä, mikä on toisaalta ihan kiva, sillä tällä viikolla mulla on kuitenkin paljon muutakin ohjelmaa.

WP_20140609_19_50_29_Pro


WP_20140609_12_51_11_Pro


Eilinen päivä vierähti Pasilan siimeksessä, eli Linnanmäellä. Linnanmäki reissu on semmonen must do -asia, joka on aina kuin piste ii:n päälle kesän kohdalla. Koska meikäläinen on semmonen laitteissa juoksija, niin linnänmäkireissulle on varattava koko päivä, eli reissu suunnittellaan niin, että ollaan perillä ovien takana odottamassa ovien aukeamista ja sitten illalla lähestulkoon viimeisinä pihalle, hehe.

WP_20140609_20_08_47_Pro
Vaikka säätiedotus lupaili sadekuuroja koko päiväksi, niin pakko myöntää, että sää oli hyvä. Vaikka muutama pisara päähän ehti päivän aikana tippuakkin, niin suurimman osan ajasta oli pilvistä ja lämmintä. Tuli aurinkokin muutaman kerran moikkaamaan, mutta oikeastaan ihan hyvä, ettei se koko päivää taivaan täydeltä paahtanut.

Käytiin päivän aikana kerran syömässä Kattilan buffetissa. Kattilan ruoka on jotain niin parasta sen jälkeen, kun koko päivän juoksennellut ulkosalla. Jo niiden kaikkien salaattien ja pääruokien näkeminen saa mulla veden kielelle. Ruokailujen ja ruokaähkyjen jälkeen oli sitten taas aika jatkaa juoksentelua porttien sulkuaikaan asti.

WP_20140609_15_44_24_Pro

Päivä oli kaikkiaan ihan huippu ja sen kyllä huomasi, kun sai kotiin päästyään nostettua jalat ylös. Jätskiä ja hattaraa tuli syötyä, laitteissa juoksenneltua, mutta Kingi jäi kuitenkin ikävä kyllä kokematta, sillä se oli koko päivän remontissa. Jos täältä löytyy joku, joka olisi tuon Kingin tänä kesänä kokenut, niin laitappa kommenttia kokemuksista, niin tiedän kannattaako mun palata kertalipun kanssa vielä jossain vaiheessa se kokeilemaan :D

Ja jos teillä on jotain kesäisiä must do -asioita niin kertokaapa mullekkin niin katsotaan jos vaikka löytyisi samoja!SHARE:

4 kommenttia

 1. Kesän ehdoton Must do-juttu on mökkeily <3
  Julkaisun juuri tänään mökkipostauksen :)
  http://maikkulii.blogspot.fi/2014/06/mokkireissu-eli-sinne-ja-takaisin.html

  Kivanoloinen blogi, taisit saada uuden lukijan!

  -Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa mukavalta, pitääkin käydä kurkkaamassa.
   Ja kiva kuulla, että eksyit blogiini! ;)

   Poista
 2. Must do-juttuja on nää perus jätskikioskitötteröt, ukkosen katteleminen sisällä taikka vaihtoehtosesti ukkosilmalla ulkona pomppiminen, kesämatkailu yms :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä ja toi ukkosten seuraileminen sisätiloista hämärinä kesäiltoina on kyllä ihan huippua! :D

   Poista