Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

23.6.2014

MY DOINGS


WP_20140611_17_29_16_Pro
esäloman alettua mulla on sormet syyhynneet lähes taukoamatta, sillä olen halunnut päästä kirjoittelemaan teille oikein kunnolla. Ennen kesäloman alkua ajatellin, että onneksi se loma kohta alkaa, sillä silloin mulla sitten viimein on aikaa postaulla enemmän. No arvatkaa vaan onko? -No ei!

Vapaapäivinä heräily venyy ja venyy ja sitten huomataankin että hupsis, sinne meni taas yksi päivä. Työpäivinä se sitten meneekin siihen, että aikaisen herätyksen ja 8 tunnin työpäivän jälkeen ei sitten enää jaksa mitään. Ehkä mun pitää nyt vaan ryhdistäytyä ja aikatauluttaa mun elämä, ettei tää kesä ihan sisätiloissa vietettäväksi mene.

WP_20140614_21_42_39_Pro
Olen nyt viettänyt kaupan kassalla pari viikkoa ja pakko sanoa, että meikä tykkää! Vaikka se oudolta kuulostaakin, niin mä oon jostain syystä aina halunnut päästä kaupan kassalle sen sijaan, että kesätöissä purkaisin päivät pitkät niitä saapuneita kuormia. Nyt on kuitenkin kesätyöt mun osalta jo yli puolenvälin ja toivon mukaan mä pääsen jatkamaan kyseisessä liikkeessä työskentelyä myös koulun ohella ilta- ja viikonlopputöiden merkeissä. Kuten mä olenkin jo maininnut, niin tänä kesänä mun kesätyöt rajoittuu siihen kesäkuuhun, sillä lähden New Yorkiin heinäkuuksi.

WP_20140611_17_27_49_Pro


Toi New Yorkin matka lähenee ihan älytöntä vauhtia ja siihen ei oikeasti ole enää kuin reilu viikko (!). Vasta hetki sittenhän se oli vain kaukainen haave lumisilla teillä kävellessäni ja nyt siihen on enää pari hassua päivää! Mä en jotenki vielläkään voi tuntee tätä todeks, tai se ei vaan tunnu siltä, että kohta mä oikeesti oon maailman toisella puolen isossa omenassa. Matkajännityskään ei ole (onneksi) viellä iskenyt, mutta sitten kun se tulee, niin sitten saattaa tulla lyhyitä yöunia kamala jännittäjä kun olen, hehe...

Tuolta kuukauden pituiselta reissulta mun on tarkoitus saada paaljon materiaalia tänne bloginkin puolelle. Toivottavasti pääsen päivittelemään mun tekemisiä jo paikan päältä, mutta jos huono tuuri käy, eikä se onnistu niin sitten on elokuun aikana semmoinen NY-pläjäys tulossa, että oksat pois :D
Siitä voin olla varma, että Instagram tulee olemaan aktiivisessa käytössä, joten sitä kautta pysyt ainakin ajantasalla (@jereviin)

Vapaa-ajalla olen viettänyt sään salliessa paljon aikaa ulkosalla ja grillikausikin on tullut avattua jo useampaan kertaan. Olen myös viettänyt todella paljon aikaa kavereiden kanssa ja se tunne on vaan niin mahtava kun tietää, ettei kenelläkään ole kiire mihinkään ja ihan rauhassa voi vaan tehdä mitä päähän juolahtaa, vaikka kello olisi jo pikkutunneilla. Meitsi tykkää! 
Talviturkkikin tuli viime viikonloppuna heitettyä tuolla jäätävän kylmässä järvessä ja nyt voi sitten taas jäädä odottelemaan ensi kesää. Mä en meinaa ole mikään kylmien vesien ystävä, joten järviuinnit rajoittuvat muutamiin kertoihin, kiitos tämän suomen kylmän ja sateisen kesän 2014.

Tämän kaiken hauskanpidon lisäksi olen myös viettänyt aikaa työpöytäni ääressä YO-kokeisiin lukien. Mulla on syksyllä tiedossa biologian ja ruotsin kirjoitukset. Oikeastaan mun lukemiset ovat rajoittuneet vain tuohon biologiaan, sillä sen mä kirjoitan pakollisena ja tavoitteet sen suhteen ovat melko korkeat. Ruotsi puolestaan on vain opon ansioista/takia kirjoituslistallani. Mun oli meinaa alun perin se tarkoitus kirjoittaa, mutta mieli muuttui ja olinkin siitä jo luopumassa, kunnes opon kanssa tulimme siihen tulokseen, ettei kokeilemisella mitään häviä. Saas nähä miten se sitten menee, mutta siitä en viitsi stressata.

WP_20140609_12_51_11_Pro

WP_20140604_17_37_39_Pro

Mä päätin tämän pienen hiljaiselon jälkeen kokeillä tämmöstä maratonpostausta ja niimpä laitoinkin kuulokkeet korville ja sormet sauhuamaan. Vaikkei tälläiset pitkät postaukset olekkaan mun blogille tavallinen näky, niin vaihtelu virkistää. Kertokaas te teidän mielipiteitänne tällaisista pidemmistä postauksista. Haluatteko jatkossakin tämmösiä niiden lyhyempien joukkoon vai voiko nää unohtaa samantien?
SHARE:

5 kommenttia

 1. Waau! Otat tosi hyviä kuvia ja hei sait lukijan :)
  http://lifebyveerasulin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana asenne sulla kesätöihin :) Tuli oikein hyvä mieli ku luki tätä postausta, puhumattakaan kivoista kuvista!

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana kuulla että mun mun höpinöillä on tollanen vaikutus! :)

   Poista
 3. Kivaa Luettavaa on joo.Keep Going good blog (Y)

  VastaaPoista