Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

4.6.2014

SUMMER HOLIDAY

Moikka moi!

Ajattelin pitkästä aikaa tulla ihan kirjoittelemaan teille ilman sen kummempia kuvapläjäyksia. Nyt kun kesäloma on alkanut ja ensimmäiset vapaudessa vietetyt päivät vietetty niin mä oon ainakin huomannut, että kyllä mä vaan oon odottanut tätä vapauden tunnetta!

WP_20140603_14_03_02_Pro

Tuntuu ihan mahtavalta, kun voi vain kelloa katsomatta tehdä mitä mieleen juolahtaa, eikä tarvitse aikataulujen orjana miettiä seuraavan aamun aikaista herätystä. Voi lähteä ulos kuvailemaan tai vaikka vaan kävelemään muiden nukkuessa. Voi viettää mahtavaa aikaa kavereiden kanssa, oleilla ja miettiä mitä kaikkea sitä, mitä kesän aikana tekisikään. Kesän ja kevään aikana mulle on tullut myös ihan älytön himo verigreippeihin. Vaikken niistä aikaisemmin ole niiden kirpeyden takia tykännyt, niin nyt niitä voisi syödä vaikka päivittäin, hehe... On tää kesä vaan mukavaa!

Tänään alkaneet kesätyöt tekivät kuitenkin pienoisen muutoksen tähän vapauteen, mutta onneksi tänä kesänä kyse on vain kuukauden mittaisesta aheratamisesta kaupan kassalla. Sen jälkeen päästään sitten kuukaudeksi pois kotosuomesta ja sitten elokuun viimeiset lomapäivät olisi tarkoitus pitää ihan vapaina, jotta silloin voi taas juoksennella vaan fiiliksen mukaan!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti