Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

29.6.2014

TIME FOR CHANGE

IMG_2544a

Mulla loppu tänään kesän kesätyöt, eli kuukauden uurastus on päässyt päätökseensä. Mun elämässä on lähiaikoina tapahtumassa kaikkea jännää ja muutoksen tuulet sen kuin puhaltavat. Ensi tiistaina, eli kahden päivän päästä mulla on synttärit ja tänä vuonna se tarkoittaa täysi-ikäisyyttä. Se tuntuu hassulta, vastahan mä aloitin koulun ja opin lukemaan ja kohtako mä sitten ole virallisesti täysi-ikäinen. Outoa. Jännää.

Synttäreiden lisäksi mulla alkaa pikkuhiljaa matkakuume kasvamaan. Lähtöön ei ole enää kuin kolme päivää. Kolmen päivän päästä mä istun lentokoneessa vieraiden ihmisten seurassa suuntana tuo iso omena. Suuntana tuntematon suuri kaupunki, josta olen vain lukenut ja kuullut. Kuukausi paikassa, jonne olen haaveillut pääseväni on kohta todellisuutta. En malta odottaa!

Jos haluat matkalleni mukaan niin mut löytää Instagramista @jereviin
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti