Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

11.8.2014

TALLINN

WP_20140809_21_53_23_Panorama


Niin se vaan hujahti se reilu parin kuukauden kesäloma. Vaikka koulunpenkille paluu onkin tuntunut melko nihkeältä, niin kyllä se tuntuu mukavalta että neljän jakson jälkeen se on sitten lopullisesti ohi.
Meikäläisen viimeinen lomaviikonloppu vierähti perheen kanssa Tallinnassa. Pikainen ja ennen kaikkea stressitön tuulettumisloma naapurimaassa tuntui itse asiassa melko mukavalta ennen tätä ensimmäisen jakson alkamista.

Me lähdettiin matkaan jo lauantai aamuna ja näin ollen saavuttiin laivalla Tallinnan satamaan jo yhdentoista aikoihin. Meillä oli siis koko päivä aikaa kierrellä vanhassa kaupungissa ihastelemassa vanhoja rakennuksia ja shoppaillessa.

WP_20140809_13_16_19_Pro

WP_20140809_11_31_41_Pro

WP_20140810_16_25_52_Pro

Meidän hotelli sijaitsi vanhassa kaupungissa alueella, jonne en ole aiemmilla Tallinnan reissuilla eksynytkään. Olikin kiva siis laajentaa näkemystä Vanhan kaupungin tarjonnasta. Heti majoittumisen jälkeen me lähdimme kiertelmään vanhaa kaupunkia ja tuli sitä poikettua myös Viru keskuksessakin shoppailemassa. Päivä meni aika nopeasti hyvässä säässä. Illalla lähdimme sitten porukalla syömään ja ruokailujen jälkeen lähdimme vielä ihastelemaan hämrätyvää keskustaa.

WP_20140809_22_39_23_Pro

Sunnuntaina me lähdimme huoneen luovutuksen jälkeen käymään bussilla vähän pidemmällä sijaitsevassa eläintarhassa. Mua kyseinen paikka ei juurikaan kiinnostanu ja niimpä vierailinkin ennen eläintarhan porteista astumista viereisessä kauppakeskuksessa ikkunaostoksilla.

Meidän laiva lähti sunnuntaina vasta illalla ja niimpä meillä oli oikeastaan koko päivä aikaa maissa, joten eläintarhakierroksen jälkeen pääsimme palailemaan rauhassa hakemaan laukkujamme.
Paluumatka kahden pitkän ja mukavan päivän jälkeen meni melko nopeasti ja jaloissa kyllä tuntui, että kaksi päivää on tullut käveltyä. Nyt on sitten hyvä aloitella tämä vajaa kahdeksan kuukauden loppukiri ennen valmistujaisia!Milläs mielin te siellä ruudun toisella puolen olette palailleet kouluun tai töihin, 
vai jatkuuko jollain vielä kenties loma?
SHARE:

2 kommenttia

 1. Anonyymi8/12/2014

  Alotin just lukion ja yllätyin siitä miten vähän stressiä ja väsymystä kouluun palaaminen tänä vuonna aiheuttaakaan! En osannut stressata uudesta koulusta ja vieraista ihmisistä, vaan jo kahden päivän jälkeen tunnen sulautuneeni joukkoon melko mutkattomasti (ellei satunnaista luokkien etsimistä lasketa). Kyllä se läksyjen ja lukemisen määrä varmaan iskee jonkin ajan päästä, mutta mä olen varautunut :)
  Vaikutti muuten tosi kivalta tuo teidän miniloma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se reissu kyllä olikin!
   Kuulostaapa mukavalta tavalta aloittaa lukiotaipale ja kyllä niistä läksyistä pääset varmasti vielä nauttimaan! Ja toi luokkien etsiskely on kyllä mullekkin tuttua ihan viime vuodeltakin, hehe...

   Poista