Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

23.8.2014

THE PELICAN

WP_20140823_19_08_5711_Pro

Pelican

WP_20140823_19_01_0211_Pro

Shirt: USA | Jeans: Studio25 | Shoes: VansMulle kuuluu hyvää! Mun syksy on täynnä yhtä sun toista ja pääosin koulua ja yo-kokeisiin lukua. Siinä samalla pitäisi sitten ehtiä treeneissäkin käydä, ja tietenkin ottaa myös aikaa ilman sen kummempaa ohjelmaa. Kiireistä aika, mutta silti mun elämä tuntuu rullaavan hyvällä mallilla ja koulustressin ohella oon onnistunut myös nauttimaan hetkistä.

Mun oli tänään tarkotus lueskella bilsaa, mutta tapani mukaisesti aina löytyi jotakin mielenkiintoisempaa ja "parempaa" tekemistä. Reilu kuuden tunnin vetkuttelun jälkeen mä sitten istuinki jo työpöytäni ääressä kirjat auki ja sitten se alkoi, ihana ilta-aurinko. Noh, eihän sitä hetkeä voinnu pimeessä huoneessa viettää vaan niin mä sitten nappasin kamat mukaan ja lähdin kuvailemaan. Taas kerran vaan mä, kamera, jalustin ja itselaukaisin. Ihanaa! Toi päällä oleva pelikaanipaita ja noi ihanat Vansit on muuten mun New Yorkin reissulta. Matkalta tarttui noitten lisäksi mukaan lähes matkalaukullinen kaikkea ihanaa, mutta niistä sitten tulevissa postauksissa.

Niin ja tähän loppuun sitten vielä vähän infoa. Osa teistä muistaakin ku mä jonkun aikaa sitten kirjoittelin Sosiaalisesta mediasta (tästä postaukseen). Siinä samalla sitten kerroin, kuinka vähensin omaa somettamistani poistamalla Twitterin ja Ask.fm:n. Nyt mun on pakko sanoa, että mä oon addiktoitunut. Mä en vaan voi olla ilman niitä ja niimpä ne nyt sitten keikkuvatkin tuolla ylärivissä. Jälleen. 


Sä löydät mut myös täältä:

Instagram: @Jereviin
Twittern: @Jerevii
Ask.fm: @Jerevii
SHARE:

16 kommenttia

 1. Oot kehittyny tosi paljon kuvaamisessa, vau :) ootko ajatellu mennä opiskelemaan esim kuvaamista lukion jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Ihana kuulla, että kehitys näky ja kyllähän se on mielessä pyörinyt, että kuvaamisen opiskelu voisikin olla mielenkiintoista ja antoisaa ja kyllä mä vähän oon miettinyt että se sieltä mun hakuvalintojen loppupäästä löytyisikin

   Poista
 2. Onpas hauskoja kuvia! Ne ovat erilaisia, niinkun kaikki sun blogin kuvat verrattuna moniinmoniin muihin blogeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että se leikkisyys ja erilaisuus välittyy mun kuvista myös sinne ruudun toiselle puolen! Tämmösistä kommenteista tulee kyllä aina niin hyvä fiilis :)

   Poista
 3. sulla on kyllä aivan ihana blogi ja tyyli :)

  ♥: leave-world.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihan huippuja kuvia!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että siel ruudun toisellakin puolen tykätään! :D

   Poista
 5. Tosi mageita kuvia! :) Tossa toisessa kuvassa mua vaan häiritsee, kun näyttää että oikeanpuolimmaisella sinulla loppuu jalat kesken :DD Tai ei se mua häiritse ees, haha! :D Mut sille se näyttää =D Mutta hyviä kuvia ja oot taitava muokkaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo mä kanssa ku näitä kuvia yhdistelin ni ihmettelin sitä ja zoomailin ja zoomailin sitä kohtaa, mutta kyllä se ihan oikein menee vaikka vähä oudolta näyttääki... :D

   Tai sitte kyseessä on vaa taidokas illuusio, hehe :D

   Poista
 6. Yksi sana: WOW! Makeita kuvia :)

  ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Löysin tän sun blogis ihan vähän aikaa sitten, mutta pakko jo nyt sanoo että vau! Sun blogi on laadultaan huippu ja kirjottelet tosi kivasti :) Jatka vaan samaan malliin ja mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Tessa, että oot päätynyt sinne ruudun toiselle puolen ja tykkäilet. Tämmöset kommentit on kyllä parasta ikinä!
   Oikein ihanaa syksyä myös sinne :)

   Poista
 8. Woow ihania kuvia, hyvin muokattu! :) Sun blogi on ihan paras! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että noi kuvat miellyttää myös mun lisäks myös teidän ihanuuksien silmää!
   Iso kiitos sulle Karoliina :)

   Poista